2777
2789

کربلا برای دیدنت چشم انتظارم 

همه لحظه لحظه ها رو میشمارم به خدا خسته شدم بسه جدایی

کی میشه سر روی شش گوشت بزارم

حسیییییننننن

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

اسلام علی الحسین  علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین

محمد حسین مامان و بابا عاشقتن                خدایا نذر کردم پسر بهم بدی محمد بزارمش   الهی قداسمیتو محمد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عازم کربلایی

ای ساقی دشت کربلا امدم پابوست میگن بابالحواج هستی آقا نظری کن تورو به حق مادرت ام البنین تورو به حق ناامیدیت که نتونستی آب ببری خمیه میدونی نا امیدی چه دردی داره نا امیدم نکن نزار بگن رفت پیش عباس و حسین اونجام ردش کردن مولای من نظری کن آقا دامن من و همه منتظرا رو سبز کن آمین 

کربلا محشر کبراست بیا تا برویم

تا ببینیم چه غوغاست بیا تا برویم

دیده ی سیر و سلوک از همه آفاق بگیر

( کربلا منتظر ماست بیا تا برویم )

پا بزن بر هوس و دست بکش از دنیا

کربلا آخر دنیاست بیا تا برویم

راه حج گر چه که بستند به ما غم نخوریم

کعبه ی اهل دل آنجاست بیا تا برویم

خواستی نعمت جاوید اگر بار ببند

میزبان حضرت زهراست بیا تا برویم

خوان مهمانی سالار شهیدان پهن است

“رحمت واسعه” پیداست بیا تا برویم

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

ویزا خیلی گرون شده من پارسال رفتم ببینم قسمت میشه امسالم برم

ای ساقی دشت کربلا امدم پابوست میگن بابالحواج هستی آقا نظری کن تورو به حق مادرت ام البنین تورو به حق ناامیدیت که نتونستی آب ببری خمیه میدونی نا امیدی چه دردی داره نا امیدم نکن نزار بگن رفت پیش عباس و حسین اونجام ردش کردن مولای من نظری کن آقا دامن من و همه منتظرا رو سبز کن آمین 
شوهرم نامرد منو نمیبره میگه جای زن نیست  حالا یکسال رفتما 😡😡😠😠

بزنش بگو حق نداری خودتم بری

ویزا خیلی گرون شده من پارسال رفتم ببینم قسمت میشه امسالم برم

برای کربلا رفتن پول نمیخوای خودش جور میکنه تو فقط بخواه

برای شفای خواهرم،و شغل همسرم دعا کنید ،،ممنون

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

اربابم#  

درآرزوے حریم توچشم تردارم

تورا زجان خودارباب دوسٺ تردارم

مراعجیب گرفتارڪربلاڪردے

بگوچگونہ زعشق تودسٺ بردارم

اللهم_الرزقنا_کربلا#   

#السلام_علیک_یااباعبدالله_الحسین....‍ 

ما شیشه ی عطریم،بگویید به سنگ...🌷✌
برای کربلا رفتن پول نمیخوای خودش جور میکنه تو فقط بخواه

خواستم از امام رضا خواستم ۷ روز مشهد بودم تازه امروز ساعت ۳ رسیدم خونه