2777
2789
عنوان

دلتنگم ای کرب و بلا در اربعیین دیدار ما....

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا صاحب الزمان😢

رو بگردانی زِ ما دنیا جهنم می شود

روزیِ ما روز و شب اندوه و ماتم می شود

پلكهایت باز كن درهای رحمت را نبند

بی نگاه تو دل ما خانه غم می شود

عاقبت هركس دلش را شستشو داد از گناه

در حریم آیة تطهیر ، مَحرم می شود

در سر و رویم شده پیدا دگر موی سپید

فرصت دیدار دارد روز و شب كم می شود

چون خَمِ گیسوی تو ای لیلیِ صحرا نشین

قامت چشم انتظاران شما خم می شود

با كمان اَبرُوانَت زود می ریزد به هم

نبض عالم با نگاه تو منظم می شود

یا ولی اله راضی می شوی از دست من ؟

با رضای تو رضای حق فراهم می شود

هر كه زهرا مادرت را الگوی راهش كند

وقت لبخند تو مشغول دعا هم می شود

خاك پای مادر تو سرمة چشمان ماست

دست بوسِ او رسول اللهِ خاتم می شود

شك ندارم كه حسین هم با دعای مادرش

صاحب كرب و بلا ، اربابِ عالَم می شود

گریه ما باعث تسكین قلبِ فاطمه است

این حسین جانها به زخم سینه مرهم می شود

فاطمیه كربلا شبهای جمعه دیدنی ست

مادرت صاحب عزای ذبح اعظم می شود

این پسر هم مثل مادر جای تنگی گیر كرد

دنده ها اینگونه شكلش نا منظم می شود

روضه گودال مثل روضه مسمار شد

ماجرای كوچه زیر چكمه ها تكرار شد

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼
رفته ویزا گرفته دیگه هرچی گفتم  هی زبون ریخت گفت تورو یه وقت دیگه میبرم  میدونم نمیتونه & ...

چقدر گرفت ویزاشو

ای ساقی دشت کربلا امدم پابوست میگن بابالحواج هستی آقا نظری کن تورو به حق مادرت ام البنین تورو به حق ناامیدیت که نتونستی آب ببری خمیه میدونی نا امیدی چه دردی داره نا امیدم نکن نزار بگن رفت پیش عباس و حسین اونجام ردش کردن مولای من نظری کن آقا دامن من و همه منتظرا رو سبز کن آمین 

من پارسال اسفندماه دانشجویی با همسرم ثبت نام کردیم،رفتیم...اما بیشتر برام مثل یه خواب و رویا بود کاش بشه بازم برم🙏😍

روزای خیییلی خییلی خوبی بود

برای همه بچه های سایت دعاکردم،انشالله که مستجاب بشه

نی نی یار عزیز لطفا کاربری منو که ترکوندی برگردون باتشکر.banooyebarfiiiبودم😞😭

[]

می باره بارون

روی سر مجنون

توی خیابون رویایی

می لرزه پاهاش

بارونیه چشماش

میگه خدایی تو آقایی

من مأنوسم، با حرمت آقا

حرم تو والله، برام بهشته

انگار دستی، اومده و از غیب

روی دلم این جور، برام نوشته

کربلا کربلا کربلا اللهم الرزقنا

می دونم آخر، می رسه یه روزی

کنار تو آروم بگیرم

با چشمای تر، یا که توی هیأت

یا وسط روضه بمیرم

یادم میآد فکه مادرم هر شب

من و می آوردش، میون هیأت

یادم میآد مادر من با اشک

می گفت تو رو کشتند تو اوج غربت

کوچیک بودم که مادرم ،حرز تو گردنم می کرد

وقتی محرم میومد، لباس سیاه تنم می کرد

بزرگترای من، من و ،به مجلس تو برده ام

هوام و داشته باش آقا، من و به تو سپرده اند

حسین...........

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
ویزا وپاسپورت و اینا چند شدن امسال عزیزم؟میشه قیمتو بگی

پارسال ویزا و پاسپورت با محضر شده بود ۳۵۰

ای ساقی دشت کربلا امدم پابوست میگن بابالحواج هستی آقا نظری کن تورو به حق مادرت ام البنین تورو به حق ناامیدیت که نتونستی آب ببری خمیه میدونی نا امیدی چه دردی داره نا امیدم نکن نزار بگن رفت پیش عباس و حسین اونجام ردش کردن مولای من نظری کن آقا دامن من و همه منتظرا رو سبز کن آمین 

یا مهدی ادرکنی😢

ﮔﻔﺘﻢ ﮐﻪ ﺑﻲ ﻗﺮﺍﺭ ﺗﻮ ﺑﺎﺷﻢ ﻭﻟﻲ ﻧﺸﺪ 

ﺗﻨﻬﺎ ﺩﺭ ﺍﻧﺘﻈﺎﺭ ﺗﻮ ﺑﺎﺷﻢ ﻭﻟﻲ ﻧﺸﺪ

‌ ﮔﻔﺘﻢ ﺑﻪ ﺩﻝ ﮐﻪ ﺟﻠﺐ ﺭﺿﺎﻳﺖ ﮐﻨﺪ ﻧﮑﺮﺩ

ﮔﻔﺘﻢ ﮐﻪ ﺟﺎﻥ ﻧﺜﺎﺭ ﺗﻮ ﺑﺎﺷﻢ ﻭﻟﻲ ﻧﺸﺪ ‌

ﮔﻔﺘﻢ ﻣﻴﺎﻥ ﺟﺬﺭ ﻭ ﻣﺪ ﺍﺷﮏ ﻭ ﺁﻩ 

ﺷﺐ ﺩﺭ ﮔﺮﺩﺵ ﻣﺪﺍﺭ ﺗﻮ ﺑﺎﺷﻢ ﻭﻟﻲ ﻧﺸﺪ ‌

ﮔﻔﺘﻢ ﮐﻪ ﻣﻲ ﺭﺳﻲ ﺗﻮ ﻭ ﻣﻦ ﻫﻢ ﺩﻋﺎ ﮐﻨﻢ 

ﺩﺭ ﺩﻭﻟﺖ ﺗﻮ ﻳﺎﺭ ﺗﻮ ﺑﺎﺷﻢ ﻭﻟﻲ ﻧﺸﺪ ‌

ﮔﻔﺘﻢ ﮐﻪ ﺗﺎ ﺍﺟﻞ ﻧﺮﺳﻴﺪﻩ ﺳﺖ ﻟﺤﻈﻪ ﺍﻱ 

ﺩﺭ ﺧﻴﻤﻪ ﺍﺕ ﮐﻨﺎﺭ ﺗﻮ ﺑﺎﺷﻢ ﻭﻟﻲ ﻧﺸﺪ ‌ 

ﮔﻔﺘﻢ ﮐﻪ ﺧﺎﮎ ﭘﺎﻱ ﺗﻮ ﺭﺍ ﺗﺎﺝ ﺳﺮ ﮐﻨﻢ 

ﭼﻮﻥ ﺧﺎﮎ ﺭﻫﮕﺬﺭ ﺗﻮ ﺑﺎﺷﻢ ﻭﻟﻲ ﻧﺸﺪ ‌

ﮔﻔﺘﻢ ﺑﻪ ﻗﺪﺭ ﺁﻩ ﺩﻝ ﺩﻟﺸﮑﺴﺘﮕﺎﻥ

ﺩﺭ ﻋﻬﺪ ﻭ ﺭﻭﺯﮔﺎﺭ ﺗﻮ ﺑﺎﺷﻢ ﻭﻟﻲ ﻧﺸﺪ

‌ ﮔﻔﺘﻢ ﺩﻋﺎ ﮐﻨﻢ ﮐﻪ ﺑﻴﺎﻳﻲ ﺑﺒﻴﻨﻤﺖ

ﻣﺎﻧﻨﺪ ﻣﻬﺰﻳﺎﺭ ﺗﻮ ﺑﺎﺷﻢ ﻭﻟﻲ ﻧﺸﺪ ‌

ﮔﻔﺘﻢ ﺷﻤﻴﻢ ﻣﺎﻩ ﻣﺤﺮﻡ ﮐﻪ ﻣﻲ ﺭﺳﺪ

ﺩﺭ ﺭﻭﺿﻪ ﺑﻲ ﻗﺮﺍﺭ ﺗﻮ ﺑﺎﺷﻢ ﻭﻟﻲ ﻧﺸﺪ😢😢😢

‌ سید مجتبی شجاع

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼

يا مظلوم يا اباعبدالله😢

من نگفتم كه شوي بي پر و بي بال نرو؟

زير سُم ها شود عضو عضو ِ تو پامال نرو؟

تو اگر نيزه خوري ميروي از حال نرو؟

به خدا گير مي افتي ته گودال نرو؟

دوره كردند تو را از روي زين افتادي

ديدم از دور چگونه به زمين افتادي

گرگها زوزه كشان پيرهنت را بردند

جلوي چشم سكينه كفنت را بردند

عده اي نيزه رسيدند و تنت را بردند

با هم انگشت و عقيق يمنت را بردند

گرچه بردند ولي جانِ تو پس ميگيرم

به همين پيكر عريانِ تو پس ميگيرم

بغلت ميكنم و شمر مرا ميزندم

تا كه خواهم بزنم بوسه مرا ميزندم

كو علمدار بگويد كه چرا ميزندم؟

من چه كردم كه مرا با كف پا ميزندم؟

نكند ميزندم تا كه صدايت نكنم؟!

به خدا هرچه زند باز رهايت نكنم

(هاني امير فرجي)