زهرا۴۶۰ مدیر عضویت: 1396/07/10 تعداد پست: 3093 عنوان چ جوریاس+عکس؟؟؟!!! | مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 28 پست الان میزارم خدایا شکرت مراقب کنجد تو دلم باش. ایشالا دامن همه منتظرا سبز بشه به حق پنج تن😍😍😍 1397/07/10 | 18:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زهرا۴۶۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/07/10 تعداد پست: 3093 چشمم آب نمیخوره ولی خدا کنه راست باشه اگه ب نفعمونه امیدوارم ک راست باشه خدایا شکرت مراقب کنجد تو دلم باش. ایشالا دامن همه منتظرا سبز بشه به حق پنج تن😍😍😍
amin_maman عضویت: 1396/06/01 تعداد پست: 2232 فقط بدبخت اونایی که زاو زندگیشونو فروختن دلار گرفتن.سکته نکنن خوبه مرا هزار امید هست...و هر هزار امید تویی...
زهرا۴۶۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/07/10 تعداد پست: 3093 فقط بدبخت اونایی که زاو زندگیشونو فروختن دلار گرفتن.سکته نکنن خوبه اره بخدا تو این شرایط نمیدونم بخندم ک ارزون میشه یا واسه اونا گریه کنم ولی اون هم حقشونه نباید میخریدن😐😐😐 خدایا شکرت مراقب کنجد تو دلم باش. ایشالا دامن همه منتظرا سبز بشه به حق پنج تن😍😍😍
تکاپو عضویت: 1396/06/21 تعداد پست: 3337 منم شنیدم.ولی هنوز قطعی نیست.توی روسیه و چین فکر کنم دلار نیست یورو .اگه دلار نباشه ارزش ریال میره بالاتر فکرکنم وتحریمها بیشتر رو دلار امریکاست.خدا کنه هر کار میخوان بکنن به نفع مردم و کشور باشه نه زیرزیرکی توافق نامه های الکی امضا کنن
۰۰درسا00 عضویت: 1397/02/03 تعداد پست: 2348 حقشونه نمیخریدن تو همین سایت چقد گفتن نخرید مردم عادی چه گناهی دارن که اونا باعث گرونی شدن حقشوندرس عبرت بقیه میشن
زهرا۴۶۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/07/10 تعداد پست: 3093 حقشونه نمیخریدن تو هم سایت چقد گفتن نخرید مردم عادی چه گناهی دارن که اونا باعث گرونی شده حقشو ... درس عبرت ک فک نکنم بشه ولی اره حقشونه😊 خدایا شکرت مراقب کنجد تو دلم باش. ایشالا دامن همه منتظرا سبز بشه به حق پنج تن😍😍😍
sullivan عضویت: 1397/03/16 تعداد پست: 2765 من فقط دلم میخواد مواد غذایی ارزون شه اونایی که احتکار کردن حالشون جا بیاد
۰۰درسا00 عضویت: 1397/02/03 تعداد پست: 2348 والا منم پولم تو بانک بود چند نفر گفتن برو بخر ولی نخریدم چون بلاخره که چی من دارم بقیه چه گناهی کردن من بخرم چوب گرونیشو بقیه بخورن
زهرا۴۶۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/07/10 تعداد پست: 3093 من فقط دلم میخواد مواد غذایی ارزون شه اونایی که احتکار کردن حالشون جا بیاد اره هم مواد غذایی هم لوازم خانگی بیچاره اونایی ک نامزدن چ گناهی کردن خدایا شکرت مراقب کنجد تو دلم باش. ایشالا دامن همه منتظرا سبز بشه به حق پنج تن😍😍😍
زهرا۴۶۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/07/10 تعداد پست: 3093 والا منم پولم تو بانک بود چند نفر گفتن برو بخر ولی نخریدم چون بلاخره که چی من دارم بقیه چه گناهی کرد ... مرسی عزیزم ک همرنگ جماعت بودی خدایا شکرت مراقب کنجد تو دلم باش. ایشالا دامن همه منتظرا سبز بشه به حق پنج تن😍😍😍
زهرا۴۶۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/07/10 تعداد پست: 3093 ولی خدا کنه راس باضه به نظرتون حقیقت داره؟ نمیدونم والا ایشالا ک راسته خدایا شکرت مراقب کنجد تو دلم باش. ایشالا دامن همه منتظرا سبز بشه به حق پنج تن😍😍😍
اناما عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 442 امیدوارم که اگه به نفع مردم هست کنار گذاشتن دلار عملی شه...مردم حقشون بیشتر از این حرفاست یه مادر استقلالی(دو اتیشه)...که بچه هاش شبها با اهنگ...روی قلب من نوشته رنگ قرمز رنگ عشقه...میخوابن پسر و دخترم پرسپولیس ان
زهرا۴۶۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/07/10 تعداد پست: 3093 امیدوارم که اگه به نفع مردم هست کنار گذاشتن دلار عملی شه...مردم حقشون بیشتر از این حرفاست &nb ... دقیقا هر چی ک ب صلاحه خدایا شکرت مراقب کنجد تو دلم باش. ایشالا دامن همه منتظرا سبز بشه به حق پنج تن😍😍😍