2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فقط بدبخت اونایی که زاو زندگیشونو فروختن دلار گرفتن.سکته نکنن خوبه

اره بخدا تو این شرایط نمیدونم بخندم ک ارزون میشه یا واسه اونا گریه کنم ولی اون هم حقشونه نباید میخریدن😐😐😐

خدایا شکرت مراقب کنجد تو دلم باش. ایشالا دامن همه منتظرا سبز بشه به حق پنج تن😍😍😍

منم شنیدم.ولی هنوز قطعی نیست.توی روسیه و چین فکر کنم دلار نیست یورو .

اگه دلار نباشه ارزش ریال میره بالاتر فکرکنم وتحریمها بیشتر رو دلار امریکاست.

خدا کنه هر کار میخوان بکنن به نفع مردم و کشور باشه نه زیرزیرکی توافق نامه های الکی امضا کنن

حقشونه نمیخریدن  تو هم سایت چقد گفتن نخرید مردم عادی چه گناهی دارن که اونا باعث گرونی شده حقشو ...

درس عبرت ک فک نکنم بشه ولی اره حقشونه😊

خدایا شکرت مراقب کنجد تو دلم باش. ایشالا دامن همه منتظرا سبز بشه به حق پنج تن😍😍😍
من فقط دلم میخواد مواد غذایی  ارزون شه اونایی که احتکار کردن حالشون جا بیاد

اره هم مواد غذایی هم لوازم خانگی بیچاره اونایی ک نامزدن چ گناهی کردن

والا منم پولم تو بانک بود چند نفر گفتن برو بخر ولی نخریدم چون بلاخره که چی من دارم بقیه چه گناهی کرد ...

مرسی عزیزم ک همرنگ جماعت بودی

امیدوارم که اگه به نفع مردم هست کنار گذاشتن دلار عملی شه...مردم حقشون بیشتر از این حرفاست  

یه مادر استقلالی(دو اتیشه)...که بچه هاش شبها با اهنگ...روی قلب من نوشته رنگ قرمز رنگ عشقه...میخوابن  پسر و دخترم پرسپولیس ان  
امیدوارم که اگه به نفع مردم هست کنار گذاشتن دلار عملی شه...مردم حقشون بیشتر از این حرفاست   &nb ...

دقیقا هر چی ک ب صلاحه