2777
2789
عنوان

جهیزیه میخام

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 38 پست
خیلی فرق کرده عزیزم من یخچال هیمالیا اول تابستون گرفتم ۵ تومن الان ۱۱ تومن شده اونم تو بازار نیست ول ...

نه آخه ما یخچال اینا نمیخایم بخریم

همین برقی کوچیکا

(کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری)  دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خیلی فرق کرده عزیزم من یخچال هیمالیا اول تابستون گرفتم ۵ تومن الان ۱۱ تومن شده اونم تو بازار نیست ول ...

بخاطر همین بی ثباتی حتی چک هم قبول نمیکنن فقط باید نقد باشه

یخچالی که من عید گرفتم۲۱۰۰الان شده۸تومن

الیته رسم ما اینه ک دوماد میخره اونا خریدن

میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کنید..😍😍یه آذرماهی مهربون 🤪😋😋
بخاطر همین بی ثباتی حتی چک هم قبول نمیکنن فقط باید نقد باشه یخچالی که من عید گرفتم۲۱۰۰الان شده۸تومن ...

اوووووف چخبره 😐😐بیخیال بابا کی الان میتونه جاهاز بگیره اونم ماکه متوسطیم 

تا قبل این گرونیا خوب بود سبزی خردکن اول تابستون ۲۰۰بود الانشده یه تومن  چرخ گوشتم همینجوری ح ...

نه خب من چرخ گوشت خریدم 400 همون شده 600 پارس خزره البته ولی همه همین گفتن بخرم گفتن بهتر از خارجیاس

(کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری)  دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید  
اوووووف چخبره 😐😐بیخیال بابا کی الان میتونه جاهاز بگیره اونم ماکه متوسطیم 

دلم به حال خونواده ها میسوزه بخاطر ابرو هم ک شده باید بدن

نه خب من چرخ گوشت خریدم 400 همون شده 600 پارس خزره البته ولی همه همین گفتن بخرم گفتن بهتر از خارجیاس

دقیقا مارکش یادم نیس ولی پارس خزر خوبه مامانه منم داره

بخاطر همین بی ثباتی حتی چک هم قبول نمیکنن فقط باید نقد باشه یخچالی که من عید گرفتم۲۱۰۰الان شده۸تومن ...

ما هم رسم داریم مهریه کمتر میگیریم ولی 4تیکه بزرگ با داماده من مهریم شد 114 تا  ولی بزرگا رو اونا گرفتن

دقیقا مارکش یادم نیس ولی پارس خزر خوبه مامانه منم داره

آره همه میگفتن منم تو این دو سال خیلی استفاده کردم خداروشکر خوب بوده

کدوماشو دقیقا

ماشین لباسشویی و گاز و تلویزیون و یخچال

خب الان مثلا واسه جارو برقی چی پیشنهاد میدین؟