2777
2789
کی باید برم؟قبلش باید نوبت بگیرم؟؟

ی زنگ بزن ۸۸۸۸۴۰۴۰ بگو برای ختنه می خوای. من پرسیدم گفت هر روزی خواستی بیای صبح زنگ بزن‌ . حالا خودتم بپرس

پسرم تاج سرم.کاربر قدیمیم به لطف نی نی یار قطع شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس اینم گرون کرده. ۱۰ روز پیش گفت ۳۵۰

بیمارستان خاتم این مدلی هروقت زنگ بزنی یه نرخی میده، من واسه زایمانم زنگ زدم از ۴میلیون وپونصد تا ۶میلیون بهم قیمت دادن

دکتر عشقی متخصص کودکان تو جنت آباد هستن

لیزری ختنه میکنن

قیمت امسال رو با توجه به این تورم ها ندارم!

ولی کارشون خیلی خوبه و شمارشونم میدن که اگر سوالی کاری داشتین با خودشون تماس بگیرین

شماره مطبشون رو میفرستم خواستین تماس بگیرین اطلاعات دقیق تری بگیرین

44611912

اگه بردیش به من ی خبر بده . ببینم چجوری بود. پسرت چند وقتشه ؟

من پسرم پنج شنبه ختنه کردم خاتم حدود ۳۵۰ت شد،راضی بودم دکترش شماره تلفنش داد گفت مشکلی بود زنگ بزنیم خدارشکر هیچ مشکلی نداشت و پنح روزه هم حلقش افتاد

من پسرم پنج شنبه ختنه کردم خاتم حدود ۳۵۰ت شد،راضی بودم دکترش شماره تلفنش داد گفت مشکلی بود زنگ بزنیم ...

عزیزم به سلامتی . همون دکتر مجیدی ؟ همون صبح رفتی ؟ قبلش هماهنگی خاصی نمی خواد ؟ اونجا شلوغ بود ؟ معطلیش زیاد بود ؟

پسرم تاج سرم.کاربر قدیمیم به لطف نی نی یار قطع شدم
عزیزم به سلامتی . همون دکتر مجیدی ؟ همون صبح رفتی ؟ قبلش هماهنگی خاصی نمی خواد ؟ اونجا شلوغ بود ؟ مع ...

من میخواستم پنج شنبه باش واون نبود پیش یه دکتر دیگه بردم، خلوت بود معطلی خواستی نداشت، قبلش فقط باید زنگ بزنی، مثلا چهارشنبه که دکتر مجیدی بود زنگ زدم گفتن تا ساعت دو هست فرداش زنگ زدم گفتن دکتر تا هفت عصر هست، بیشتر واسه این که نری اونجا ببینی دکتر نیست، با خودت یه دونه پوشک ببر اگر پستونک هم میگیره ببر ودوساعت قبل رفتن دوبرابر وزنش بهش قطره استامینفون بده، سوال دیگه ای هم بود حتما بپرس