2777
2789
عنوان

ميترسم 😢

342 بازدید | 20 پست

بچه ها من حدود يك سال و نيم دوساله كه با يه پسري كه اشناي فاميلي بوديم دوست بودم و خيلي هم دوستم داره واقعا يه جنتلمن ايده اله 

هم سن منه ، مرد پاكيه ، ساكن امريكاس 

، چهار تا بچن كه ايشون دوميه

تا اينكه خانواده هامون فهميدن و يكم جدي تر شد 

اما

قبل اين اقا يكي بهم گفت خيلي عاشقتم و اينا من توجه نمي كردم زياد اين اقام خيلييي دوسم داره واقعا و شرايطش شايد ايده ال تره هم از لحاظ خانواده و هم خودش و تك بچس و از اين مرادييه كه كلي دختر دنبالشن و حتي نگاهم نمي كنه و  عشقش بهم اثبات شده ولي توجه نمي كردم 

الان شرايطي پيش اومده كه واقعا مردد شدم دوريم از هم فرهنگامون يكم متفاوته هم من اگه برم اونجا از خانوادم دور ميشم 

نمي دونم به نظرتون كدوم مناسب تره؟ ميخوام فعلا كه وقت دارم درست تصميم بگيرم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وقتی دوتاش مناسبن

ببین کدومو دلت میخواد 

فقط 24 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

اگ نری یه عمر میگی چرا نرفتم و فلان.. ب نظرم اگ اینجوریه ک. تو میگی برو و قورباغتو قورت بده و تو ترست فرو برو، اون لابد تصمیم گرف زن ایرانی بگیره تو نباشی یکی دیگه بازم با شرایط تو.. دربارش خوب تحقیق کن 

زندگیم رو به برد😎💕
اگ نری یه عمر میگی چرا نرفتم و فلان.. ب نظرم اگ اینجوریه ک. تو میگی برو و قورباغتو قورت بده و تو ترس ...

نه اصلا ايراني نيست كه 

قصدم نداشت زن ايراني بگيره 

راستش من ميخوام عاقلانه انتخاب كنم عاشقانه زندگي كنم 

خب عزیزم میگی شرایط هر دوش خوبه ،خوب ببین هر کدوم رو دوست داری و دلت باهاشه با اون ازدواج کن

شخصیت منو با برخوردم اشتباه نکن شخصیت من چیزیه که من هستم اما،برخورد من بستگی،داره به این که تو چی باشی
نه اصلا ايراني نيست كه  قصدم نداشت زن ايراني بگيره

عزیزم از حرفات احساس میکنم بیشتر دوست با اون اقای ایرانی ازدواج کنی

شخصیت منو با برخوردم اشتباه نکن شخصیت من چیزیه که من هستم اما،برخورد من بستگی،داره به این که تو چی باشی