ما همه چشم و گوش بسته....ولی باید از یه جا شروع بشه دیگه...اگه انقد سواد سیاسی و اقتصادیت بالاست....واقعا حرف زدن بیجاست عملی کنین.از خودتون شروع کنین...دوسته عزیز
می خوام بهتون بگم که با حقوق کارمندی هم می شه زندگی خوب و راحتی داشت خدا شاهده نه من ونه شوهرم هیچوت توی هیچ بازی دلالی شرکت نکردیم و با همین حقوق کارمندی الان دوتا خونه و دوتا ماشین داریم با خرج دو تا بچه اصلا هم توی زندگی کم نذاشتیم مسافرت داشتیم و تفریح و همه چی و حتی برای آینده بچهام هم برای ازدواج و تحصیل سرمایه شو داریم فقط باید یکم درایت داشته باشیم و درست و بجا خرج کنیم
ما همه چشم و گوش بسته....ولی باید از یه جا شروع بشه دیگه...اگه انقد سواد سیاسی و اقتصادیت بالاست... ...
عزیزم خودم هیچ وقت توی هیچ بازی دلالی نرفتم پول سکه و دلارداشتم ولی نخریدم چیزی که می بینم قیمتش واقعی نیست هیچ وقت نمی خرم الان هم دارم به سهم خودم سعی می کنم که دوستان رو بابت این تحولات بازار روشن کنم
عزیزم خودم هیچ وقت توی هیچ بازی دلالی نرفتم پول سکه و دلارداشتم ولی نخریدم چیزی که می بینم قیمتش واق ...
حرفه شما صحیح......ولی چرا اون موقع که یکدفعه اوضاع بهم ریخت.....چرا سهم خودتون ندوستین که اطلاع بدین مردم عزیز دوستان عزیز صبر کنین متحد باشین خرید نکنین......الان که اومده پایین حالا به فرض الکی یا گول زدن....مردمه تنگ نظر سود جو حالشون خراب شد یه شب راحت نخوابیدن....مثه اون روزا که مردمی که نداشتن بخورن خواب نداشتن...چرا الان میگی