چون اگه الان بفروشه كلي از قيمتش كم ميشه طلاي فروشي رو خيلي ارزون تر حساب ميكنن ولي اگه بخواد همون قدر طلا بگيره نميتونه و بايد كلي پول روش بزاره چون كلي ماليات و كارمزد مياد روش
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
من آشنامو طلاسازه دیشب ازش درمورد قیمتا سوال کردم گفت امروز ریزش شدیدتر از دیروزه
سلام من پنجاه تومن بدهی نقدی دارم، میشه بپرسی ک وضع چطور میشه؟ اگر تاآبان صبرکنم طلا بالا نمیره؟ چون ب پولش نیازدارم واقعا و طلام تنهاسرمایمه
سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق کمککردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس