2777
2789
عنوان

تست دی ان ای😑

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 25 پست
وای عجب مردایی پیدا میشن آدم شاخ در میاره به ناموسش مگه آدم شک میکنه اونم اینجوری؟؟☹☹😕😕

حالا دختره کپی خودشه فقط چشم رنگی 

تو مثل راز پاییزی🍁و من رنگ زمستانم❄چگونه دل اسیرت شد قسم بر شب 🌛نمیدانم💓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای وای دخترمنم نه شبیه منه نه باباش شبیه عموشه خیلیا تیکه میندازن وا چرا شبیه پدر مادرش نیست شبیه عم ...

واقعا مردم دوراز جونتون کلا شعورشون رو از دست دارن ب خدا نمیفهمی با این حرفا ممکنه زندگی بهم بخوره

اگ شانس بدش بچه تو بیمارستان عوض بشه و تست دی ان ای منفی بیاد بیرون فک کنم دختره رو بکشن😥

خدارو شکر رو سیاه شدن و خجالت زده

ما یه همسایه داشتیم زن و شوهر چهره خوبی نداشتن ولی سه تا بچه داشتن بی نهاااااایت زیبا یعنی اگه بارداری سومی و بدنیا اومدنشو ندیده بودیم محال بود باور کنی بچه ها مال خودشونن، این تاثیر ژن تو نسل های گذشتس، راجب این خانوم و آقا هر دو سبزه با صورتی استخونی وو آبله دار، بعد بچه ها هر سه موهای روشن چشمای بی نهایت قشنگ و آبی جز زیباترین بچه هایی که تو عمرم دیدم دومی مو مشکی و چشم رنگی بود هر بار میدیدم خشکم میزد در جا واقعا زیبا بودن، ماشالا. 

در مورد کار همسر دوستتونم بی نهایت کار زشتی کردن من بودم جدا میشدم قطعا

دنیام=شوهرم+دخترم  
ما یه همسایه داشتیم زن و شوهر چهره خوبی نداشتن ولی سه تا بچه داشتن بی نهاااااایت زیبا یعنی اگه باردا ...

خودشم میگفت اگر موقعیت نگهداری از بچه رو به تنهایی داشتم جدا میشدم چون واقعا توهین بزرگی بهم شد ولی بخاطر دخترم مجبورم تحملش کنم

خودشم میگفت اگر موقعیت نگهداری از بچه رو به تنهایی داشتم جدا میشدم چون واقعا توهین بزرگی بهم شد ولی ...

الهی عزیزم، درکش میکنم واقعا بچه که باشه خیلی قضیه فرق میکنه، فکر نکنم هیچوقت دلش نسبت به شوهرش صاف بشه

دنیام=شوهرم+دخترم  
الهی عزیزم، درکش میکنم واقعا بچه که باشه خیلی قضیه فرق میکنه، فکر نکنم هیچوقت دلش نسبت به شوهرش صاف ...

دقیقا میگفت وقتی میخواد بیاد سمتم انگار حس خفگی بهم دست میده خیلی شرایط سختیه خدا برا هیچکس نیاره ان شاالله