2777
2789
عنوان

از کدوم روز؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 42 پست
بعد کنکور ۹۷ بعد از اینکه شاهد. مرگ ارزوهام بودم. تا الان به خودم نیومدم کلی بیماری جسمی و روحی گرفت ...

بمیرم برات عزیزم

میدونم بعدازکلی تلاش به اون نتیجه دلخواهت نرسی سخته

اماگلم مطمئن باش دوباره میتونی تلاش کنی وموفق باشی

امابعضی ازاشتباهاوشکستهاغیرقابل جبرانه

دیدمت درحریری زمهتاب سردوخاموش خفته بودی       (عزیزم )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرچند وقت یه اتفاقی میفته که نابود میشم و بعد دوباره خودمو میسازم یکیش بعداز فوت پدرم دومیش جدایی از عشقم سومیش بعداز عقدم والان که یه بچه دارم بازم بامجردیم خیلی تفاوت دارم و آدم سابق نیستم دیگه

دختر فروردین عاشق بهار..دو فرزند دارم پسرو دختر..🌹الهم انی اسئلک الخاتمه💚 خدایا من ازتو پایان خوب میخواهم🤗

۵سال پیش یه دخترپرانرژی گرم باحال لارژ پرحوصله بدون فکرودغدغه بعدش شدم یه ادم استرسی بی اعصاب شکاک دمق گوشه گیربدبین و...خیلی دلم براقبلنم تنگ شده وقتی ک واردزندگی متاهلی شدم این بلاهاسرم اومدبس که سختی کشیدم توروخداواسه برگشتن آرامشم یه صلوات بفرستیدانشالله حاجت روابشید😔

خداجونم مواظب بچم باش بندبند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هدیه قشنگتو سالم وسلامت به دستم برسون قول میدم همیشه مواظبش باشم ببشترازجونم 😙خدایاخودت دامن تمام منتظراروسبزکن 😊
بیمرم برات عزیزم

خدا نکنه عزیزم کاشکی کنکوری وجود نداشت خیلیا رو دیدم تو این راه چه زجری میکشن اخرشم به اونچه که حقشونه نمیرسن 

به دنبال ارزوهایم خواهم رفت عهد بسته ام قبل از مرگم نمیرم 👩🏻‍⚕️💗💗
خدا نکنه عزیزم کاشکی کنکوری وجود نداشت خیلیا رو دیدم تو این راه چه زجری میکشن اخرشم به اونچه که حقشو ...

دخترخودم من بعداز18سال که براش ازجون مایه گذاشتم وپس ازیکسال درسخوندن مداوم باروزی13ساعت مطالعه 

آخرش هیچی به هیچی

خداشاهده ازاون روزتاحالاکمرم شکسته نتونستم ازجام بلندشم دراین حددلم میسوزه

اماچیکارمیشه کردعزیزم بازهم وقت برای شما برای جبران هست گلم

امادخترمن نمیخوادبخونه وبه هیچ طریقی راضی نمیشه دوباره کنکوربده

دیدمت درحریری زمهتاب سردوخاموش خفته بودی       (عزیزم )

یه مشکلی خیلی اتفافی برای شوهر من پیش اومد و یه استرس خیلی وحشتناکی به من وارد شد که خدا برا هیچ کس نخواد ،که از اون روز همه زندگیم استرس شده ، اردیبهشت ماه بود ، دخترمم که ۸ سالشه متوجه شده همش میگه مامان چرا همش استرس داری ،

دخترخودم من بعداز18سال که براش ازجون مایه گذاشتم وپس ازیکسال درسخوندن مداوم باروزی13ساعت مطالعه  ...

کاش میشد منم کنکور ندم سال بعد. واقعا زجر اوره یه سال فقط توی یه اتاق زندانی باشی درسای تکراری بخونی 

ولی نمیتونم از ارزوهام دست بکشم مجبورم بخونم دوباره 

به دنبال ارزوهایم خواهم رفت عهد بسته ام قبل از مرگم نمیرم 👩🏻‍⚕️💗💗