2777
2789
عنوان

زردی نوزاد ۹ روزه

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 35 پست
دکتر گفت اگه شیرخشک بخوره شب کمتر گرسنش میشه ولی من میترسم بهش نسازه.نمیدونم چکارکنم

ببخشید ولی غلط کرد،این چه دکتریه،بعدشم زردی ۱۳ دستگاه نمیخاد،تند تند بش شیر بده،هر چی بیشتر جیش کنه زودتر زردیش میره،شیر خشت و ترنجبین بخر از عطاری،یه قاشق شب تا صبح بخیسونش روزی دو سه لیوان خودت بخور و تا میتونی بهش شیر بده

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر گفت اگه شیرخشک بخوره شب کمتر گرسنش میشه ولی من میترسم بهش نسازه.نمیدونم چکارکنم

بعدشم شب هر چند بار که گرسنش شد بیدار شو و بهش شیر خودتو بده و این دکترتم عوض کن

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   

دختر من الان دوماهشه اونم داشت. تا آخر یکماهگی درگیرش بودم ده بار ازش خون گرفت بمیرم واسش.دخترم خیلی زیر دستگاه نمیموند اما تا جایی که ممکن بودمیذاشتمش. دختر منم ١٣ بود. فقط درمانش خوردن زیاده تا دفع بشه. نگران نباش

همسرم و دخترم تمام زندگی من هستید❤
دختر من الان دوماهشه اونم داشت. تا آخر یکماهگی درگیرش بودم ده بار ازش خون گرفت بمیرم واسش.دخترم خیلی ...

زردی هایی که خیلی طولانی میشه معمولا مال ضعف بچه توی تحمل ترکیبات شیر مادره

دختر منم تا نزدیک دو ماه زرد بود

خدایا شکرت
زردی هایی که خیلی طولانی میشه معمولا مال ضعف بچه توی تحمل ترکیبات شیر مادره دختر منم تا نزدیک دو ما ...

نه من پیش دکتر درخشانفر بردم ایشون فوق تخصص اطفال از آمریکاس

نگفت برای ضعفه

این# قسمت دکتر اسکول  شیر خودتو بده زیادم بده تا دفع بشه اگه روز 10 بیاد رو 12 زردیش دیگه هی ...

یعنی تا فردا میاد رو ۱۲؟

زمانی پخته میشی که بفهمی نیاز نیس به هر چیزی واکنش بدی یا به هر حرفی جواب بدی👌👌

[QUOTE=70500833]این# قسمت دکتر اسکول  شیر خودتو بده زیادم بده تا دفع بشه اگه روز 10 بیاد رو 12 زردیش دیگه هیچ ...[/QUOT

مشکل اینجاست که اوایل شیر مادر کمه به مرور زیاد میشه و برای زردی درمان اصلی دفع زیاده. شاید به این خاطر شیرخشک دادن. و اینکه دختر من آخر با مصرف شیرخشک زردیش دفع شد چون شیرم کفاف نمیداد. زردی موندنش وخدانکرده بالا رفتنش خطرناکتر از مصرف شیرخشکه.