2777
2789

من همشونو دوست دارم البته اگه بهارش واسم حساسیت نیاره که نمیاره و تابستونش گرم نباشه آبپز نشم و پاییزش هوای آلودش خفم نکنه و زمستونشم از سرمای خشک هی آبریزش بینی نگیرم 😑😜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پاییز افسردگی شدید میگیرم تا عید اینجا خبری از بارون نیست.ولی میگن کسی که دلش خوش باشه براش فرق نمیکنه چه فصلی باشه. واقعا راسته منم اگه وضع مالیم روبه راه بود رابطم با شوهرم درست بود دوستو خانواده و اقوام داشتم رفتوامد میکردم دلم شاد بود  همیشه تنهام😔

قبلا زمستون اما حالا فقط تابستون چون مجبور نیستم کلی پسرمو اذیت کنم برا لباس گرم پوشیدن و اینکه سرما نمیخوره بچم اذیت نمیشه از همه مهمتر با خیال راحت میزارم تو وانش اب بازی کنه بدون دغدغه درجه حرارت اب

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

همه فصل ها رو دوست دارم ... اما تابستان خیلی بیشتر دوست دارم خیلی ... چون وقتم آزادتر روزا بلند تر ... ولی خیلی شدید گرمایی هستم عاشق پاییزم چون هوا نه سرد نه گرم ‌‌‌... عالیییییه ... اما روزا کوتاهه یه کم وقت کم تر 

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺

پاییز فصله هزار رنگ😍بهار فصل نو شدن و جوونه زدن😍زمستون فصل سپید و برفی😍تابستون فصله درخت های پره میوه های خوشکل😍همشون رو دوست دارم و عاشقشونم.قربون خدا برم که اینقدر خوشکل همه رو نقاشی میکنه.😍

شازده کوچولو پرسید تو سواد داری؟روباه گفت سواد ماله آدم هاست من شعور دارم
من ماهها رو به ترتیب دوست داشتن میگم😂 اردیبهشت💟 فروردین💗 شهریور💖 مهر💕 اسفند💓 خرداد مردا ...

چه جوری چیدیشون؟:-)چرا اردیبهشت اول

مشکل گشا خداس💖