2777
2789
عنوان

وقتی شوهرم باصدا گریه کرد😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 14054 بازدید | 148 پست

اخی شوهر منم اینجوره خیلی اهل ابراز نیست 

یادم نمیره اشکاش وقتی میگفت من دوستت دارم تو پاره تن منی..

وای مرد فداتشم انقد نفسی!

اگه شما مسلمان واقعی دیدی هیچ وقت از روی ظاهرش متوجه نمیشی چجور آدمیه.چون هیچ وقت برای ظاهر کاری رو انجام نمیده.پس تماما ریا و ظاهر فریبه.برای رسیدن به منافع مادی دارن این کارها رو انجام میدن.شما مومن واقعی رو نمیبینی ی جوری راه بره که همه بفهمن داره میره وضو بگیره نماز بخونه اما تا دلت بخواد کسایی رو میبینی که جار میزنن و به همه اعلام میکنن که ببین من نماز خونم...    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای عزیزم😢

ادم اینطور وقتا هم دلش برای خودش میسوزه که بهض توجه نمیشه و هم غصه همسرشو میخوره

بنظرم بمون باهاش و کم کم با هم راه بیاین تا اونم کلامی محبت کنه

افتخار میکنم لر هستم😀😀😀😀😀😀

همینو میخواستی ؟واسه چی غرورشو میشکونی ؟

انقدم راحت حرف جدایی رو پیش نکش همه بحث و جدل دارن 

متاسفانه یه سری خانوم ها فکر کردن با گفتن طلاق حتی به الکی خیلی موفقن !

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

پس دوسش داری. کاش ما یاد بگیربم ار غصه هامو ب جای رفیقامون با شریک زندگیمون حرف بزنیم. بخدا خیلی چیزا درست میشه

کاش میشد اینده رو دید. اینده با بعضی ها و اینده بدون بعضی ها....

اي واااي، خواهشا يه كم فكر كن زود تصميم به جدايي نگير ، به اين فكر كن ده سال از اين روز گذشته تو تنهايي خبر ازدواجش بهت رسيده و تو دلتنگشي ، خيلي دلتنگ ميشي خيلي زياد