2777
2789
آره ولی بخاطر سرمایه گذاری نخریدم شکسته بودن خریدم یکی اضافه خریدم از قبلی ها الان میخوایم خونه ب ...

خیلی ها گفتن احتمالا دوهفته آینده بازم بکشه بالا...اما تا ده روز آینده مدام مییاد پایین 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مطمعنن  تا دوهفته آینده بازم میکشه بالا  نمیتونن بیارنش  پایین

والا چه عرض کنم این بازار فعلا آروم نمیگیره ریسک نکنی بهتره الان دوست شوهرم دیروز۱۳میلیون دلارخریده امروزهمش براش ضررشد

⚘به بهشت نمیرم اگر 🍁مادرم🍁 آنجا نباشد⚘💞شادی روح همه ی مادران درگذشته صلوات...!💞
آبان چی؟ ممکنه با دور جدید تحریمها دوباره طلا و دلار  گرون بشه؟

عزیزم هیچی معلوم نیست اما بعید میدونم وضعیت رو یه رقم ثابت بشه ..

چیزی که معلومه تا دوهفته آینده طلا و دلار می یاد پایین اما احتمال بالا رفتنش بازم هست ...

تحریم هاشک شروع کرده و تحریم جدیدی نمونده فقط یه تاریخ میگه که بیشتر ترس و نگرانی بوجود بیاره و مردم بیفتن تو هراس و احتکار...طلا میااد پایین

طبق رایزنی هایی که دارن انجام میدن فک نکنم قیمتهابالابره احتمالانرمال بشه 

والا چه عرض کنم این بازار فعلا آروم نمیگیره ریسک نکنی بهتره الان دوست شوهرم دیروز۱۳میلیون دلارخریده ...

اینا همش سیاست خودشونه عزیزم یهو طلا و دلار رو کشیدن پایین مردم بترسن  تا ارز و طلا رو وارد باز بکنن 

فردا یه کله گنده همه رو یه جا میخره بازم میره بالا 

عزیزم هیچی معلوم نیست اما بعید میدونم وضعیت رو یه رقم ثابت بشه .. چیزی که معلومه تا دوهفته آینده طل ...

نمیدونم چرا حس ششم منم بهم میگه دوباره طلا بالا میره این پایین اومدن قیمت الکیه

هرچند واقعا آرزومه قیمت طلا ، دلار پایین بیاد

.
اینا همش سیاست خودشونه عزیزم یهو طلا و دلار رو کشیدن پایین مردم بترسن  تا ارز و طلا رو وارد باز ...

حتی من یه جاشنیدم که بااین روش میخوان پول روازدست مردم بیرون بکشن ونقدینگی روکم کنن

من امروز ۴۲۰ فروختم 

چند تا مغازه بیشتر نمی خریدن 

پس تا اخر این هفته پایین میاد وقتی نمی خرن 

ولی بازم میره بالا 

کسی می خواد بخره اخر هفته بخره 

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 
واقعا موندم چیکار کنم همین الانش یه تومن ضرر کردم

منم دیروز میخواستم طلاهامو  بفروشم البته برا چند سال پیش بودن پول لازم بودیم .با همسرم بحثم شد دیگه نرفتم بیرون حوصله نداشتم امروز رفتم فروختمشون  نسبت به قیمت دیروز ۲۸۰۰ ضرر کردم