2777
2789
عنوان

شام چی دارین؟؟؟😞

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 66 پست
همیشه با عدسای قبلیم 3ساعت میزاشتم انقد جا میفتاد ابش غلیظ میشد ولی الان از 2 گذاشتم آبش شله ولی عدس ...

ارد مزشو عوض میکنهگس میشه.من تو برسیم قارچ هم می ریزم 😋😋😋😋

شاید وجودم به کسی آرامش نده😏ولی همین که حضورم حرص خیلیارو در میاره بهم انگیزه میده😎😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بذار یه لیست بهت بدم اینارونگاه کنی میفهمی چی بذاری استنبلی قیمه قرمه سبزی کوکوسبزی کوکوسیب زمینی شو ...

ممنونم عزیزم

این دو قلو های خوشگل و ناز و تپل تو دل من چیکار میکنن؟؟؟😒شوخی کردم. ..😊خوش اومدین عزیزای مامان😗😍😍😍😗خدایاااااااا شکرت....عاشقتم....شکرت😍😍😍
چرا آخی...☺

خدامادرتو حفظ کنه عزیز

این دو قلو های خوشگل و ناز و تپل تو دل من چیکار میکنن؟؟؟😒شوخی کردم. ..😊خوش اومدین عزیزای مامان😗😍😍😍😗خدایاااااااا شکرت....عاشقتم....شکرت😍😍😍
من خودم نمیدونم چی درست کنم ولی بهت چند مورد رو پیشنهاد میدم اسنک جوجه چینی با سس تاتار بیف استرا ...

عزیزم ممنون

هیچی نپختم بره خونه ننه ی فلان فلان شدش بخوره ک 3شبه مارو انداخت ب جون هم عوضی خانم خدا ازش نگذره

هزیزم آروم باش

ساعت 2عدسی بار گذاشتم با سبزی و غوره شور...بچه ها عدسیم پخته ها و ابش جا نیفتاده پیکار کنم؟انگار عدس ...

یه مقداری از عدسها رو دربیارین با غذاساز یا گوشت کوب له کنین و دوباره برگردونین توش