2777
2789
عنوان

لکه بینی بعد از ۱۰ روز اقدام

| مشاهده متن کامل بحث + 3632 بازدید | 26 پست
تعجب کردم یه کوچولو اینکارو کردم آره دقیقا خیلی حواسم ب خودم هست بااینکه مطمئن نیستم حسم میگه باردار ...

عزيزم مواظب خودت باش انشالله چند وقت ديگه تاپيك بارداريتو بزني😍

عزيزم مواظب خودت باش انشالله چند وقت ديگه تاپيك بارداريتو بزني😍

ایشاااالااااااا خییییلییییی ممنونم بابت راهنماییت واقعا باعث خوشحالیم شدی بازمممم ازتتتت ممنوووونم

ایشالا خدا یه نی نی سالم سالم و خوشگل و توپول موپول بهت بده❤❤❤

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۲۳ شهریور پریود شدم الان برای لانه گزینی زود نیست بعد چند روز از اقدامتون شما اینطوری شدین

من خودم قبلا اینجور شدم...اما دکتر گفت فولیکولت بزرگـ بوده وقتی خواسته از لوله عبور کنه کمی زخمیت کرده.....

❤ⓚⓞⓡⓓ❤

من ی شب که ده روز ب پریودم مونده بود...رفتم دستشویی ی قطره خون ازم افتاد حالت خون ابه...گفتم وای چ وقت پریوده.نوار گزاشتم...و هیچی دیگه نیومد خون...تا ده روز بعدش پریود شدم.......

❤ⓚⓞⓡⓓ❤
من زیاد دیدم از اینا...اما حامله نبودم....ایشالا ک مهربونی باردار باشه

نمیدونم ب خدا چی بگم فقط میتونم بگم ایشالااا ب حق این شبای عزیز آقا امام حسین پیش خدا پادرمیونیمونوبکنه دامنمون سبز بشه

نمیدونم ب خدا چی بگم فقط میتونم بگم ایشالااا ب حق این شبای عزیز آقا امام حسین پیش خدا پادرمیونیمونوب ...

ایشالا....فدات تو که سنی نداری هنوز.....ایشالا زود واست بگیره

❤ⓚⓞⓡⓓ❤
ایشالا....فدات تو که سنی نداری هنوز.....ایشالا زود واست بگیره

وقتی یبار طعم مهر مادریو میچشی دیگ حریص میشی از مادر نبودن نگران سنم نیستم اما حال دلم خوب نیست و فقط یه نی نی میتونه آروومم کنه ...

مرررسییی قربونت برم انشالله برای تو

وقتی یبار طعم مهر مادریو میچشی دیگ حریص میشی از مادر نبودن نگران سنم نیستم اما حال دلم خوب نیست و فق ...

فدات خدا بزرگه..وای دیشب خواب دیدم دست ی پسر بچهه تو دستمه.....

❤ⓚⓞⓡⓓ❤
فدات خدا بزرگه..وای دیشب خواب دیدم دست ی پسر بچهه تو دستمه.....

آخههههه عزیییزززممممم خوب پس پسر کوچولو تو راه دیگ نگران چی هستی خدا بهت یه نشونه نشون داده

2790
2778
2791
2779
2792