2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم يسره عكس شوهرمو ميزاره پروفايلش🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 3952 بازدید | 187 پست
😂😂😂😂😂یا خدااا ...من غش کردم از خنده به خدااا 😁یعنی چی خواب میبینه ..زده به سیم آخر ...زیااد به ...

به خدا همیشه شوهرم و میکشه کنار میگه خواب دیدم زنت زاییده بچه به ما نداده یا زنت زاییده خواهرش به ما اخم کرده یا.....همش خوابای این مدلی که خواهر منم توش هست شوهرمم باور نمیکنه میگه واقعا خواب دیده،میخاد گوش برادرش و پر کنه،انگار شبانه روز به من و بچه نداشتم فکر میکنه،حالا خودش اسم خانواده شوهرشم نمیاره،من فقط کم محلش میکنم چون خیلی اذیت میکنه ولش کنی شبم میاد وسط ما میخوابه،دعا کن زودتر خدا شفاش بده  

جواب ابلهان خاموشی است

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوب خواهرش دلش ميخواد عكس برادرشو بزاره اينم بايد اجازه بگيره🙄

تورو خدا يكم از بحث خاله زنك بازي بيايد بيرون اينطوري فقط خودتونو اذيت ميكنيد

هر چي دورتر از اين مسائل باشيد اعصابتون راحتتره

خدا جونم بابت هديه اي ك بهم دادي ممنونم🙏🏻ماكانم تمام زندگيم👶🏻

بزار تواونقده عکس بزاره تو محلش نده جونش دربیاد چیزی بگی میگه خواهرمه دیگه 

اون اهنگ غمگین پدر منو در اورد اوووف خانواده ی شوهرن دیگه چه میشه کرد

برای سلامتی همه ی نی نی ها صلوات🙏ابلفضل عاشقی مشکل گالماز😢
عزیزم من شوخی کردم واقعا ادم زبونش بند میاد وقتی این مسیله میشه دغدغه 

اهان ببخشید من متوجه شوخی کردنتون نشدم😄😄😄

اره واقعا مسئه مهمی نیس که بشه دغدغه

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...

متاسفم برای این همه بخل و حسد دخترهای این دور و زمونه واقعا معنی زندگی و درک نکردن و مثل یک دختر بچه شش ساله تمام هم و غم زندگیشون خلاصه شده در رفتار خانواده شوهر حالا اگر با عروس بد باشن و توهین کنن یکم قابل درکه ولی اینکه پدری از دلتنگیش برای بچه اش میگه یا خواهری از عشق به برادرش میگه و این شده غم عروس خانم واقعا جای تعجب داره ... خانم عزیز و قشنگ گلم از این عشق به نفع خودت استفاده کن وقتی خانواده شوهرت دوسش دارن پس یکم سیاست داشته باشی تو رو هم همونقدر دوست میدارن چون میدونن بدون تو پسرشون رو از دست میدن پس به جای افکار منفی از این علاقه و احترام به نفع خودت استفاده کن و خودت رو تو دلشون حسابی جا کن تا یک عمر آرامش داشته باشی اگر با این چیزها ناراحت بشی تا آخر عمرت باید با اونها سر شوهرت بجنگی شوهر تو پسر و برادر اونها و عاشق تو هست همون احساس علاقه و محبت شما به خانوادتون و عشقتون به همسرتون که هردو در شکل خودشون بی نظیرن و شما نمیتونی بگی پدرت رو بیشتر دوست داری یا همسرت رو چون دو نوع علاقه که کاملا متفاوت هستن

ایجاد آرامش در خانواده اولویت اول من در زندگی
از بچاشون حمالی میخان،اسمشو گذاشتن محبت!والا برا ما ک اینجوره البته هر فرزندی باید کمک والدینش باشه ...

من بارها به شوهرم گفتم هرچيزى حد حدودى داره اينا شوهرشو دراوردن ديگه ازينور بوم افتادن

پدر شوهرم شانس نیوردم😂 هی فقط بر میگرده ب من میگه بپا بچه دار شدی دختر نزای😂 منم جلوش هی میگم اسم دخترمو چی بذارم😂😂😂

هی خدا شانس😂

تهران،28ساله،🍁🍁🍁❤❤🍁🍁 عشق پاییز 
😂😂😂😂

والا اين قرتي بازيا چيه ،، 

پدرقرتي-حياكن-اون#  

موزيك-و-رها-كن#  

يكي از روزاي ١٥سالگي وقتي بيدارميشي,تمام اون كودكي بزرگوارانه و نوجووني معذبيات ميپيچي وباحسرت واه ،ي شب بايدبزرگ بشي ،ديگه بلند نخندي ،خانومانه رفتار كني ،خواسته هات و زياد مطرح نكني،يه چيزايي عيب باشه برات،بلكه با تموم كم و كوچيك بودنت تو دنيا ادم بزرگا جا بشي هيچ وقتم از خودت و هيشكي نپرسي چرا؟اين شرط ادم بزرگ بودنت🍁 ديگه بچه نيستي دنبال علت بگردي بايد خودت ي جوري ب خودت حالي كني ⛏💔ميدوني مسبب اين تبعيض و زوركي جا شدن  تو دنيا بزرگا و يه شب بزرگ شدن كيه؟پدر و مادر👬همينايي ك ميخان بخاطر حرف مردم بچه بيارن،همينايي ك به جاي حلكردن مشكلشون  بچه ميارن تا گرم بشه، پا ب سن گذاشتن  يكي باشه اب دستشون بده بعد١٢٠سال يكي باشه واسشون ي فاتحه بدهشادبشن دختر ميارن  ولي منعش ميكنن از دنياي صورتي ،رنگ دنياش و خودشون خاكستري ميكنن،هميشه محدود و خشمگين ،بعد كم كم اين موجود ظريف ميشه  شاهد و ناظر اختلافات،بي حرمتيا،قهرا،حتي امور شخصي  ميندازن سرش🎃اسمشم ميزارن تربيت درست به همه ميگن دخترمن خيلي جلوتر سنش درك ميكنه😞بلد كار كنه 😖فقط بازي نميكنه😓 و ميشه جز افتخاراتشون،اونوقت اين دختر بچه با دنيا خودش خدافظي ميكنه ويه شب وارددنيا ادم بزرگا ميشه🚯دلسوز و محتاط و محدود روز و شباش و طي ميكنه ،يهو ميشه ٢٠ساله با كلي هيجان و عقده وكمبود،اونوقت در تعاروف كردن عقده هاش و ترساش باز ميشه ،يكي عشق  يكي محبت❣يكي رنگ صورتي💓يكي اعتماد بنفس و شجاعت👽يكي دوست داشتن🤖يكي رها بودن🌪يكي دستش و ميگيره 👫يكي نوازشش ميكنه💑يكي ميشكنه💔يكي رهاش ميكنه🏃🏻 و ميشه كانون سو استفاده يهو ٢٥ساله ميشه ميبينه چيزي ندارهجز رنج اونوقت تو سن ٢٥سالگي ٤نسل و زندگي كرده خودش👧🏻مادرش👸🏻مادربزرگش👩🏼مادربزرگ همه اينا👵🏻پس قبل اينكه بچه بياريد  و بچه رو قرباني كنيد ،هروقت ديديد ازعشق اميد ارامش زيبايي و رنگي پر هستيدوميخايد اينا ادامه دار و تكثير بشن بچه بياريد اونم دختر فقط صورتي 👶🏻💗💕💞💓💟
به خدا همیشه شوهرم و میکشه کنار میگه خواب دیدم زنت زاییده بچه به ما نداده یا زنت زاییده خواهرش به ما ...

😂😂😂چقدر جالب که خواهر شما هم تو خواباش هست ...یعنی کارو زندگی نداره فقط میشینه واسه زندگی شما خواب میبینه....خدارو شکر کنید که چنین خواهرشوهر بامزه و شیرینی دارید ..خدا حفظش کنه😊😉

واقعا؟؟ اگه همچين چيزى براى تو پيش بياد تذكر ميدى؟ بگم ميگه به تو چه داداشمه

عزیزم شما خیلی حساسی وگرنه خواهر شوهرت اصلا کار عجیبی نکرده داداششه خوب 

حالا رابطشون با شوهراشون مشکل داره خودشون باید به فکر باشن که از اون ور بوم نیفتن

واقعا؟؟ اگه همچين چيزى براى تو پيش بياد تذكر ميدى؟ بگم ميگه به تو چه داداشمه

نه عزیزم

شوخی کردم

خواهر و برادرن محبت و رابطشون طبیعیه 

اینجوری خودت اذیت میشی

اگه بی تفاوت بودن میگفتی کم محلی کنن

ولی پدرشوهرت رو درک نمیکنم ..ولی بذار تو حال خودش باشه

میشه لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرستی