2777
2789
عنوان

خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 38 پست
استارتر همون داداشت ک خواهرشو گرفته نمیگ چرا هی دعوا دارین؟ مگ نمیگی مامانت بخاطر تو عمل قلب و..کرد ...

ن بابا  چسبیده ب زندگیش..كل اشوبام زیر سرز نشه ها

حواسم پرته حواسیه كه  حواسش بهم  نیست میشه برای رفع مشكلم ی صلوات مهمونم كنی😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هی تحویل  نگرفتم اونم بدتر شد  تحویل گرفتم بدتر شد اصن نمیدونم چ مرگشه  كلا وقیح ب ...

باچیزهایی که خوندم اگر رفتارش بهتر نشه با این نوع برخورد حتی اگه بری خونه خودت هم بدتر خواهد شد و به طلاق و جدایی میرسه. بعدم جواب نمیده شاید سرش جای دیگه گرمه. توی شهر خودشون دوست دختر داره به نظرم این برخورد یعنی یه کاسه ای زیر نیم کاسش هست

باچیزهایی که خوندم اگر رفتارش بهتر نشه با این نوع برخورد حتی اگه بری خونه خودت هم بدتر خواهد شد و به ...

نمیدونم لابد داره دیگه 

دوس داشتم ی بار جواب میداد 

تا همه حرفامو بزنم 

بهش ولی انقد احمقه ك 😔😔

شاید نامزدت به خواسته ی خودش نبوده که شما را عقد کرده وخواسته ی خانوادش بوده برا همین باهات لجبازی م ...

شیش هف سال منتظر بودن تا جواب دادیم😔

اولاش عالی بودا حتی میومد بد خونوادشم میگف تا اینكه همین خواهرش ك زنداداشمه خیلی روش تاثیر گذاش 

از اونورم منم زیاد نحویلش نمیكرفتم ب خودم اومدم دیدم ای وای من 

چی از اب دراومد

نمیدونم لابد داره دیگه  دوس داشتم ی بار جواب میداد  تا همه حرفامو بزنم  بهش ولی ان ...

ببین تو سنی نداری با خانوادت صحبت کن اگه واقعا شرایط درست نمیشه و به نظر من اصلا شما انتخابش نبودی همین الان تمومش کن جلوی ضرر رو از هر جا بگیری منفعته بعدم تکلیفت روشن میشه

ببین تو سنی نداری با خانوادت صحبت کن اگه واقعا شرایط درست نمیشه و به نظر من اصلا شما انتخابش نبودی ه ...

والا بیشتر من  میخام از جو خونوادم دور شم راحت بشم از دست فامیلمون ...

بعدم انقد خستمممممم ك دیگه حوصله خنده های فامیل بعد طلاقو ندارم 😭😭😭