2777
2789
عنوان

دیگه داره حالم از دوران عقد بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 1844 بازدید | 119 پست

با سلام من مجردم و میگم ازدواج میکنم و از تنهایی در میام خوب ادم به یک همدم نیاز داره ولی اینکه دوستان میگین با ازدواج میشه بهتر از الان بود یا مجرد باشم

شاغلم و فقط واسه تنهایی میخوام ازدواج کنم!

من مشکل پول نیست چون همشو شوشو# میده

ولی اینکه نمیدونی کجا بری سخته

اینکع مجبوری شبا یه بهونه جور کنی پیشش بخوابی سخته

واااااای خداروشکر دوماه دیگه راحت میشم

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها من یه چیزی میگم اونایی که ازدواج کردن بر اساس تجربه بیان بگن خوبه یا نه... من میگم ادم چند م ...

خوبه ولی تا زمانی که کسی جز خانواده ی خودت ندونه وگرنه کلی حرف درمیارن میگن محرم نیستن یا حتی صیغه هم‌باشی حرف توشه بعد خدایی نکرده به هم بخوره و به عقد نرسه واویلاست کلی چرت و پرت پشت ادم میگن همون عقد خوبه

ولا خوبه خانواده ات میگن برو پیشش من خانواده میگفتن چ خبر انقدر میری ب زور اجازه دادن تو طول ۶ ماه عقد چهار پنج شب بمونم اونم علکی گفتم ک پیش مادر شوهرم خوابیدم شب ....در هفته هم نهایتا زیاد باشه دوبار میفرتم ظهر میرفتم عصر برمیگشتم 

منم عقدم هشت ماهه

تابستون بعد ايشالا عروسيمه 

با اينكه اكثرا هر روز همو ميبينيم خيلي دلتنگ ميشيم

ولي خب تحمل ميكنيم

مشكل من شوهرمه كه همش گير ميده بيا خونمون😡😡از اون اصرار از من نه گفتن

مادرشوهرمم خيلي خوب و خانمه ها ولي خب خودم راحت نيستم

الان فقط اخر هفته ها ميرم ولي همشون ميگن زود زود بيا😒😒

منم چون شاغلم نميرم 

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

دوران عقد همینه هیچ کس مخارجتو به عهده نمیگره و بلاتکلیفی

من خرجمو بابام میداد بنده خدا...بدون کوچکترین حرف و حدیث یا منتی...البته شوهرمم نفقه که نه..اما بیرون که میرفتیم و خرید لباس و ...داشتم واسم میخرید دیگه..تازه گاهی اعتراض میکرد که تو چرا هیچی نمیخری !

دست کدوم غزل بدم نبض دل عاشقمو ...پشت کدوم بهانه باز پنهون کنم هق هق مو...
درد  درد تو😐😕 وضعیتت تو حلقت حالت خوب وقتی نوشتیش😁😂😂

چی؟؟؟؟ 

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  
وااااای دقیقا حرف دل منو زدی ، دوران عقد خیییییلی بده 😢 دوران عقد نیست که دوران زجره . 

اخ نگو ك دلم خونه ..خون 

😭😭

حواسم پرته حواسیه كه  حواسش بهم  نیست میشه برای رفع مشكلم ی صلوات مهمونم كنی😊

من که کلا خونه بابام بودم و تمام خرجام رو بابام میداد. شوهرم هم هرچی مول بهم میداد پس انداز شد و در نهایت تبدیل به یه کاناپه 2 نفره راحتی شد😆

همه وسایلامم خونه بابام اینا بود. و هر روز میرفتم خونه مادرشوهر مهمونی اونم فقط برا ناهار. بعدش با شوهرم میزدیم بیرون برا گردش و تفریح ، شب هم ساعت 10 باید خونه خودمون میبودم.

ولی کلا دوران عقد در عین خوب بودنش، خیلی بده. اختلافات زیادی پیش میاد