2777
2789
عنوان

فروش طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 48 پست
اره خونه خودم دوبار یه بار سال ۸۳ یه بار ۹۲ اومد پایین  دلار بعد جنگ یهو سقوط کرد  زمان ...

دلار از 800 تومن یهو رفت نزدیک چهار تومن اومد پایین شد حدود دو و هشتصد یا پونصد...ولی هیچوقت به قیمت سابق برنگشت همچنین طلا....

زمان جنگ 30 40 سال پیشم نباید اصلا با الان مقایسه کرد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنونم دوستان ولی میترسم بیاد پایین منم پولش میخوام بخاطر خونه

گروه آبی وزن شروع۶۲ وزن هدف۵۵ تاریخ شروع۹۸/۹/۱۲  دعا کنید تاعید به هدفم برسم 😍
دلار از 800 تومن یهو رفت نزدیک چهار تومن اومد پایین شد حدود دو و هشتصد یا پونصد...ولی هیچوقت به قیمت ...

من نمی گم دلار می خواد بشه ۴ تومن میگم میاد پایین  حداقل تا زیر ده تومن می تونن بیارن پایین 

چند روز پیشم تو مصاحبه تو تی وی یکی از کارشناس ها گفت اصلن سیاست دولت بوده این بالا رفتن طلا و دلار 

الله اعلم 

ما که امیدواریم

دنیا اونقدرها جدی نیست   
اره خونه خودم دوبار یه بار سال ۸۳ یه بار ۹۲ اومد پایین  دلار بعد جنگ یهو سقوط کرد  زمان ...

والا من تو تهران همچین چیزی ندیدم.نه خودم نه خانواده ام فوق فوقش راکد شدن قیمتا بوده همین.

طلا و دلار قضیه اش فرق داره .من دنبال گرونی و ارزونی طلا و دلار نیستم برام هم اصلا مهم نیست.

پراید شد ۷تومن بعد ۱۱ و بعد ۲۲ و الان ۳۹ دقیق نمیدونم بازم .من ندیدم چیزی ارزون شه .طلا و دلار نون شب نیس که گرونی و ارزونیش برامون مهم باشه مهم تاثیرش رو خونه و ماشین و بقیه چیزاست .

الان طلا بشه ۲۰۰تومن برنج و مواد شوینده و روغن و ....و مواد و مصالح ساختمان و ...ارزون میشه؟

من نمی گم دلار می خواد بشه ۴ تومن میگم میاد پایین  حداقل تا زیر ده تومن می تونن بیارن پایین&nbs ...

آره منم شنیدم کاملا هم منطقیه...اونا هم گفتن چون مردم متوجه شده بودند

یکی از راههای پایین اومدنش نخریدنه که این مردم هر چی گرون میشه ولعشون به خرید بیشتره

دلار از 800 تومن یهو رفت نزدیک چهار تومن اومد پایین شد حدود دو و هشتصد یا پونصد...ولی هیچوقت به قیمت ...

دقیقا منم حرفم همینه👌 .

اصلا برگرده به قیمت قبل من که از خدامه بخدا.ولی این همه گرونی هم دوباره برمیگرده به قیمت قبل؟مواد غذایی و مایحتاج مردم ارزون میشه؟ 

والا من تو تهران همچین چیزی ندیدم.نه خودم نه خانواده ام فوق فوقش راکد شدن قیمتا بوده همین. طلا و دل ...

شما عزیزم خب تاریخت  ضعیفه 

وگرنه خونه تو این ده سال دوبار قشنگ اومد پایین 

الانم چند ماه دیگه قدرت خرید مردم میاد پایین خود به خود خونه ارزون  میشه  از یه بنگاهی یا مشاور املاک هم بپرسی همینو میگه البته اگه صادق باشه

دنیا اونقدرها جدی نیست   
شما واقعا تاحالا دیدین قیمت ماشین و خونه بیاد پایین؟؟؟یا موادغذایی؟  من که ندیدم😕

بله خونه توی گرونی دفعه احمدی نژاد متری 4 شد ولی بعدش که طلا و دلار اومد پایین چند وقت بعدش خونه شد متری 2 تومن 

من نمی گم دلار می خواد بشه ۴ تومن میگم میاد پایین  حداقل تا زیر ده تومن می تونن بیارن پایین&nbs ...

خداکنه همینطور بشه .بخدا مامانم تولیدی داره همش غصه ی نخ و پارچه رو میخوره .یا نیست یا خیلی گرونه .خیلیا هم کلا جمع کردن تولیدیشونو

خداکنه همینطور بشه .بخدا مامانم تولیدی داره همش غصه ی نخ و پارچه رو میخوره .یا نیست یا خیلی گرونه .خ ...

الان من یه چیزی بگم کل دوستان لطف می کندد می ریزن  سر آدم ولی اون چه که منطقیه  همینه که بیاد پایین دولتم سکوتش واسه همینه کل پول مردم که رفت واسه طلا و خونه یهو همه چی میاد پایین 

دنیا اونقدرها جدی نیست   
شما عزیزم خب تاریخت  ضعیفه  وگرنه خونه تو این ده سال دوبار قشنگ اومد پایین  الانم چ ...

عزیزم ما خودمون ۵۰ساله خونه داریم و صاحبخونه ایم. تا حالا قیمت کاهشی نداشته فقط افزایشی بوده‌ و راکد زمان احمدی نژاد افزایش داشت و تا پارسال راکد بود رو همون قیمت و امسال باز افزایش داشته و راکد میشه حتما.خیلیا هم که پول لازمن مجبورن زیر قیمت بفروشن  .تاریخ😕

یادمه سال ۹۱ خونه مو که خریدم یهو کلی روش اومد بعد همون وقت همه می گفتن خونه ارزون میشه من گفتم امکان نداره چهار سال خونه من همون قیمت موند و تازه کمترم شد 

یادمه یخچال مامانم خرید ۴ تومن یهو شد شش تومن بعد از ۴ سال  همون یخچال ۵ تومن شد همه چی که  یهو نمیشه کم کم 

دنیا اونقدرها جدی نیست   
عزیزم ما خودمون ۵۰ساله خونه داریم و صاحبخونه ایم. تا حالا قیمت کاهشی نداشته فقط افزایشی بوده‌ و راکد ...

خب حتما خونه رو نخواستی بفروشی اتفاقا دوست من تهران پارس خرید متری ۴ تومن بعد زیر قیمت بعد یه سال فروخت  این یعنی ارزون شدن

دنیا اونقدرها جدی نیست