2777
2789
عنوان

کممممممک

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 26 پست
صبر کن اگر از پرى خبرى نشد تست بزن

وای خیلی استرس دارم حتی فکرکردن ب اینک پری بیاد هم خیلی سخته خداکنه نیاد

تودلیم معجزه💞 امام رضا ع💞 و امام حسین ع🌹هست بعدازچندسال..خدایا شکرت شکرت😍میشه برای سالم به دنیااومدنش ی دونه صلوات مهمونم کنی الهم صل علی محمد وال محمد😍 ان شاءالله حاجت رواشی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانومااااااااادیگ کسی نبود کمک کنه لطفاااااااااااااا

تودلیم معجزه💞 امام رضا ع💞 و امام حسین ع🌹هست بعدازچندسال..خدایا شکرت شکرت😍میشه برای سالم به دنیااومدنش ی دونه صلوات مهمونم کنی الهم صل علی محمد وال محمد😍 ان شاءالله حاجت رواشی

احساس میکنم حامله ای،،انشاالله به حق علی اصغر (ع) خبر بارداریتو بدی همین روزا،،خودم هفده ماه انتظار داشتم میدونم چقدر زجر آوره انتظار،،،از ته دل برات دعا میکنم

انشاالله هیچکس تو دنیا درد نازایی نکشه

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪
احساس میکنم حامله ای،،انشاالله به حق علی اصغر (ع) خبر بارداریتو بدی همین روزا،،خودم هفده ماه انتظار ...

مرسی عزیزم ممنون ازقلب پاکت..ان شاءالله نینیت سالم بیادبغلت 

اره واقعاسخته مخصوصاالان ک منتظری ببینی چی شده

انشاءالله بارداری عزیزم 

ممنون گلم😍

سلام عزیزم انشالله که مامانی

من تو بارداریام روز موعد ترشح قهوه ای داشتم که تا یک روز ادامه داشته بعد قطع شده حتی بارداری اولم فکر کردم پریود شدم

اگر ترشحاتت تا 24 ساعت همونجور باشه یا کمتر بشه احتمال زیاد نینی تو راهه و اگه رنگ و مقدارش زیاد بشه پری داره میاد

امیدوارم که انتظارت به سر رسیده باشه عزیزم 

سلام عزیزم انشالله که مامانی من تو بارداریام روز موعد ترشح قهوه ای داشتم که تا یک روز ادامه داشته ب ...

مرسی عزیزم نی نیتوخدابرات حفظ کنه من فقط یک بارلک داشتم دیگ ندارم

درست عین لک اواخرپری..

ی حسی ته قلبمو قلقلکم داد انگار...انشاالله ک مامان بشی عزیزم...

این کاربری دست دو نفره...یکیش دوستم zara مجرد و علاف و بیکار🤣🤣🤣🤣.......یکی هم صاحب پروفایل.....قشنگ از نوع تاپیک ها مشخصه کی چی پرسیده😁
ی حسی ته قلبمو قلقلکم داد انگار...انشاالله ک مامان بشی عزیزم...

ممنون عزیزم ان شاءالله هرچی ازخدامیخوای بهت بده😍😍 خیرببینی