2777
2789
عنوان

لباس عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 1190 بازدید | 43 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرکودوم که خودت دوست داری عزیزم

نمیدونم کدوم بهتره چون لباسم آستین دانتل داره و همه لباس عروسا دوساله همینطورن میترسم ساده رو بردارم خیلی تکراری باشه از طرفی دوسشم داشتم

با زشتی و زیباییش کاری ندارم  ولی  یه مدلی بگیرید ک بعد از سالها  هم هنوز جذابیت خو ...

خیلی بهش فک میکنم حتی آرایشگاهم جوری انتخاب کردم ساده و خوب آرایش کنه

سلیقه خودتو مد نظر قرار ب ه جوری که ۱۰ سال بعد که فیلم و عکسارو دیدی لذت ببری...لباس عروس منم دامنش ...

اینکه دوسش داشتم سادش یقش ی کم شل بود و در حدی که نمیشد کاریش کرد اما شاین کاملا فیکس تنم بود خیلی دارم دقت میکنم ی چیزی انتخاب کنم از مد نیفته اما گاهی آدم میمونه چیکار کنه

نمیدونم کدوم بهتره چون لباسم آستین دانتل داره و همه لباس عروسا دوساله همینطورن میترسم ساده رو بردارم ...

اهان منم رفتم برای لباس عروس انتخاب کردن..شاین پوشیدم یدونه استین دار دیگه هم پوشیدم که خودم واقعا حس کردم استین داره تو تنم قشنگتره..لباس عروسم تو تایپک هام هست برو ببین اگه میخای

تیکر تولدمه💙💞💥👗👑💍
منم شاین انتخاب کردم ولی اگر تپلید چاق ترتون میکنه و تو فیلمم خیلی قشنگه تو عکس اصلا مشخص نمیشه ولی ...

نه من چاق نیستم مخصوصا تو لباس عروس شنلم شاین برداشتی؟

یقه دلبری دامن شاین، خیییلی ناز میشه، اصن شک نکن، تو نور شب شاین واقعا زیباست

اول واسه حنا یقه دلبری پوشیدم خیلی خوشگل بود اما بخاطر رنگش بدرد نامزدی میخورد نگرفتم ی جور دیگه شبیه یقه دلبری بنفش گرفتم

نه من چاق نیستم مخصوصا تو لباس عروس شنلم شاین برداشتی؟

نه ساده ولی دورشو گفتم شاین کار کرد عالی شد من یکساله از عروسیم میگذره ولی همه میگن لباس عروست تک بود تازه بالا تنم کارشده بود بازم شاین الماسی دست دوز

اینکه دوسش داشتم سادش یقش ی کم شل بود و در حدی که نمیشد کاریش کرد اما شاین کاملا فیکس تنم بود خیلی د ...

ببین اولین نکته تو انتخاب لباس اندازه بودنشه....چون تو قراره تقریبا ۱۵ ساعت این لباس رو بپوشی با لباش مهمونی زمین تا آسمون فرق داره که اگه از لحاظ سایزی یه مشکل ریزی داشته باشه قابل تحمل هست ولی قضیه لباس عروس فرق داره از اول تا آخر یه دوربین داره ازت فیلم میگیره و عکس و مهمونام همه رو تو زوم....حتما سایز درست لباس رو مد نظر قرار بده از همه چی مهم ترره

اهان منم رفتم برای لباس عروس انتخاب کردن..شاین پوشیدم یدونه استین دار دیگه هم پوشیدم که خودم واقعا ح ...

واسه منم تقریبا مث برای شماست اما دامنش شاین ی کم بخاطر ژپون پفی تره ی کوچولو دنباله دار لباست؟