دیشب راجع بهش تاپیک زدم. همسرم بعد 2 هفته رفت تو پارکینگ دید پشت ماشین صندوق عقب لکه بزرگ زرد شده. بهم اومد گفت نمیدونم چرا ماشین اینجوری شده ماشین صفر هست و چون با ماشین من میره سر کار این رو چک نکرده بودیم.
من دیدم ته مونده های سیگار روشه.
گفتم یه کسی حداقل 10 تا سیگار روی ماشین کشیده و خاموش کرده.
شکمون رفت به پسر یکی از ساکنین که الان 2 هفته هست مداوم تو لابی میبینمش
27-28 ساله بنظر میاد و یه بار تو کماه بوده 6 ماه.
دو بار همسرم اومد بیرون بره سر بستن در الکی دعوا راه انداخت همسرم ادم صبوریه توجهی نکرد گفت این تو کما بوده عصبیه ولش کن. دفعه بعد فحش داد های ...درو ببند
در حالی که ما هنوز تو پارکینگ بودیم و وسایلمون رو در نیاورده بودیم که بخوایم اصلا بریم خونه که درو بخوایم ببندیم. همسرم اومد بره سمت ماشینش گازشو گرفت از پاکینگ خارج شد.
سریع زنگ زد به پدرش و قضیه رو گفت و گفت مگه من کاری به پسر شما داشتم و دارم چرا بی احترامی میکنه باباش گفت شما ببخش این رو باید باهاش مدارا کنیم.
گذشت تا اینکه...
دیروز 10 صبح اومد گفت بیاین باهاتون کار خصوصی دارم همسرم رفت بیرون دیدم اومد 20 تومن برد گفت میگه روم نشده به کسی بگم 20 تومن داری بهم بدی
همسرمم بهش داده بود گفت این مخش تعطیله میزنه ماشینمون رو یه کاری میکنه تا اینکه غروب اتفاقی رفت تو پارکینگ دید پشت ماشین یه لکه گنده زرد شده
هیچی دم در 2 تا از ساکنین بودن اونها رو صدا کرد و شاهد گرفت و چند تا دیگه ا ز همسایه ها در حال تردد اومدن تو حیاط و زنگ زدن به پدر پسره پدره اومد و با انکار گفت مساله ای نیست دوربین ها رو چک کنید اگر کار بچه من بوده من هزینه خراب شدن ماشینتون رو میدم