2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 680 بازدید | 27 پست
كاش راجب اشيا بود راجب ادما يهو ميبيني ٢ ساعت داره از خوبياي نداشته يكي تعريف ميكنه

مادر شوهر من اینطوریه من ساده فکر میکردم حرفاش راسته اوایل زندگیم اما تره هم واسش دیگه خرد نمی کنم خیلی هم راهنماییم میکنه و خیلی هم فوضوله دوست داره اطلاعاتش رو به رخ بکشه من با عمل نکردن ب راهنمایی هاش بهش فهموندم ک حرفاتو قبول ندارم اگه راجع به یکی صحبت کرد لاب لاش بگو خوبه ک واسه خودش خوبه ولش کن بدار تو زندگی خودمون باشیم من این کارا رو کردم یه خرده جواب گرفتم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوب تلفني نميشه فرار كرد از حرفاش كه

از اول زنگ نزدم...خودشم ميدونه اهل تلفن بازي نيستم اصلا ازم انتظار نداره زنگ بزنم

اخه زنگ بزنم چي بگم....اصلا حرفم نمياد باهاش بزنم

اوايل گله كرد ديد همينه كه هست 

از روو نميره كه

منم یه جاری دارم خالی بند مگه از رو میره ،تازه بعضی وقتا هم حرفاشو من ابله باور می کنم 

یه دختر هشت ماه داره کچله ،می گفت وقتی رفتم سونو دکتر گفت خانوم موهای بچه ات کمه برو آب شنبلیله بخور ،اخه دکتر می گفت از رو سایه های اطراف کله جنین میشه تراکم موها رو فهمید 

منم چند روز پیش رفتم پیش همون سونو و گفتم اقای دکتر دخترم کم مو هست یا پر مو 

فقط قیافه دکتر تو حلقم 😮😮😮😮 گفت خانوم سوالات عجیبی می پرسید وایسید دنیا بیاد ببینیم کم مو هست یا پر مو 

منو بگی 😓😓😓😓 گفتم الان با خودش میگه این ابله از پشت کوه اومده 

به جاریم دیروز زنگیدمو گفتم که اینجوریاس خالی بند جمع و جورش میکنه میگه فک کنم دکتر به منم اراجیف گفته ممکن نیست بشه از سونو گفت بچه کم مو هست یا پر مو 

ایستگاه#نباشیم#  

مادر شوهر من اینطوریه من ساده فکر میکردم حرفاش راسته اوایل زندگیم اما تره هم واسش دیگه خرد نمی کنم خ ...

اينكارو هم امتحان ميكنم اميدوارم بس كنه چون حركت نفرت انگيزيه

هر كه خود داند و خداي خودش كه چه درديست در كجاي دلش
از اول زنگ نزدم...خودشم ميدونه اهل تلفن بازي نيستم اصلا ازم انتظار نداره زنگ بزنم اخه زنگ بزنم چي ب ...

راحتي پس من سرويس شدم بس كه منو گير اورده براي جفنگياتش

اره بابا ایستگاه گرفته  کلی خودمو فحش دادم چرا حرفای این جونور رو باور میکنم 😐😐😐😐😐

منم هميشه بعدش با خودم دعوا ميكنم چرا  گوش شنوام براي حرفاش

گوش نکن حواستو پرت کن هی الکی بگو اوهو.من باشم ک مستقیم میگم باشه بابا خوش باشن بما چه .خدایی اینو ب ...

اره اينم خوبه بايد ايندفعه اينجوري بگم