2777
2789
عنوان

قضاوت كنيد

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 34 پست
نمیدونم والا،شاید روش نمیشه بیاد،یا غرورش اجازه نمیده،من هم دقیقا شرایط شمارو داشتم فقط نامزد من غری ...

غريبه خيلي خوبه الان ما اب ميخوريم ميفهمن تيشالا خوشبختيت پايدار 😘

اون كه اره دلم نميخواد ريختشو ببينم فقط در تعجبم كسي كه اينقدر ظلم كرده چرا تينقدر اسايش داره

از این لحاظ خیلی ها رو دیدم ظلم کردن در حق بچه هاشون و زنشون ولی الان تو آسایشن...  رسم زمونه همینه این دنیا عدالتی توش نیست...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

غريبه خيلي خوبه الان ما اب ميخوريم ميفهمن تيشالا خوشبختيت پايدار 😘

مرسی عزیزم،انشاالله خدآ یه بچه سالمو ناز بده غرق خوشبختی بشی😚آره غریبن ولی مثلا شده جایی عروسی دعوت بودیم یدفعه اونارم دیدم ،کلا شهر کوچیکه تو تولدو عروسی بالاخره یکی میبنشون یا خبر میاد،ولی من اصلا انگار نمیشناسمشون ،برام بی اهمیتن با اینکه خون به جگرم کرد

عزیزم حکمت خداس هرکس رو یجوری امتحان میکنه شاید قسمت ماهم اینه ک با بچه امتحان بشیم باید راضی باشیم به رضای خدا تا بهمون ببخشه اخه کار خدا بی حکمت نیست و خدا صد در صد عادله

سلام دوستان عزیز هر سوالی درباره آی وی اف دارید میتونم کمکتون کنم ‌‌‌❤️❤️