2777
2789
عزیزم یه بار دیگه یه نفر همچین تاپیکی زد. یکی از خانم ها زنگ زده بود اورژانس گفته بودند بچه را سریع ...

بقران جرئتش ندارم حتی نتونستم قشنگ و درست داخل واژن بچمو نگا کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم میفهمم حالتو ولی ، به خودت مسلط باش . مهمتر از ترس و لرز شما سلامتیه بچه است، نگران نباش طوری نیست ان شاالله ،  اصلا زنگ بزن بگن مشکلی نداره آروم شی. من دارم بچمو میخوابونم وگرنه برات زنگ میزدم. 

پاشو زنگ بزن 

تکیه بر کعبه بزن سر بده آوای ظهور
وقتی خون نیومده پس چیزی نشده

بعد اینکه متوجه شدم اشتباه کردم زدم تو سر خودم دخترم گریه کرد از ترس خودش خیس کرد بعد شورتش درآوردم و دقیق نگا کردم اصلا خون نبود ممکنه ک ادرار که کرد خون پاک شده باشه؟ چون  بعدش دقیق شورتش نگا کردم هیچ خونی نبود

عزیزم درسته که خیلی ترسیدی و نگرانی انشالا که چیزی نشده ولی پاشو زنگ بزن بپرس خیالت خودتم راحت کن....الان چطوره تبش اومده پایین؟؟ خوابیده؟؟

چشم بر هم زدنی مرد کوچک من بزرگ مردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سر بالا کنم
بعد اینکه متوجه شدم اشتباه کردم زدم تو سر خودم دخترم گریه کرد از ترس خودش خیس کرد بعد شورتش درآوردم ...

نه عزیز خون اومده باشه شورتش یه کم رنگ میگیره

یا دوباره خون میاد ازش برو دقیق بچه رو چک کن

2790
2778
2791
2779
2792