ماهتاب_ مدیر عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 4351 عنوان شوهر بداخلاقم رو عاشق خودم کردم. | مشاهده متن کامل بحث + 25021 بازدید | 239 پست خانوما مطلبى که الان براتون کپى ميکنم رو خيلى با دقت و چند بار بخونيدخودش يه کلاس مشاورستخيلى درس ميده بهموناز يه زندگى واقعىکه تو وبلاگ خانواده برتر اونو خوندمعاليه👇👇👇✔شوهر بد اخلاقم رو عاشق خودم کردم یه روش عالی و خانومانه برای پس انداز کردن ❤️ 1397/07/09 | 02:16 38 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماهتاب_ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 4351 مرسیی عزیزم.چرا تعطیل شد تاپیک؟ قربونت.گزارش زدن دوباره😐 یه روش عالی و خانومانه برای پس انداز کردن ❤️
kevina عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 10024 قربونت. گزارش زدن دوباره😐 مریضن انگار کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!
چشم_گربه_ای عضویت: 1397/07/04 تعداد پست: 1501 این خانمه انگار منم . خدا رو شکر منم به طور تجربی به این نتایج رسیدم والان زندگیم خیلی خوب شده . حتما اینا رو به دخترم یاد میدم . ولکنم به چشات اتصالی کرده😊🤤👄👄
ماهتاب_ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 4351 این خانمه انگار منم . خدا رو شکر منم به طور تجربی به این نتایج رسیدم والان زندگیم خیلی خوب شده ... الحمدلله.انشالله همیشه شاد باشید عزیزم😘 یه روش عالی و خانومانه برای پس انداز کردن ❤️
چشم_گربه_ای عضویت: 1397/07/04 تعداد پست: 1501 الحمدلله. انشالله همیشه شاد باشید عزیزم😘 ممنون همچنین ولکنم به چشات اتصالی کرده😊🤤👄👄
ماهتاب_ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 4351 ممنون همچنین 😘😘😘❤ یه روش عالی و خانومانه برای پس انداز کردن ❤️
cheshm_b_rah عضویت: 1397/04/11 تعداد پست: 2000 عزیزم این تلاش ما موقتیه. ما یجورایی به مردا یاد میدیم که باهامون چجوری رفتار کنن. بعدش یک عمر راحت ... مرسی عزیزم ،از مطالب خوبت .خدا خیرت بده .
ماهتاب_ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 4351 مرسی عزیزم ،از مطالب خوبت . خدا خیرت بده . قربونت عزیزدلم. شاد باشی😘😘😘این کانال تو تل گرام هم هست. اگه دوس داشتی بخون.قدم به قدم رفتار و سیاست یاد داده. هرروز یه درس داره. یه روش عالی و خانومانه برای پس انداز کردن ❤️
cheshm_b_rah عضویت: 1397/04/11 تعداد پست: 2000 قربونت عزیزدلم. شاد باشی😘😘😘 این کانال تو تل گرام هم هست. اگه دوس داشتی بخون.قدم به قدم رفتار و ... مرسی عزیزم ، اگه میشه آدرس کانالشو بذار عزیزم .
ماهتاب_ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 4351 مرسی عزیزم ، اگه میشه آدرس کانالشو بذار عزیزم . بفرمایید.@nokate_hamsardari یه روش عالی و خانومانه برای پس انداز کردن ❤️
narges6819 عضویت: 1397/03/20 تعداد پست: 1480 بفرمایید. @nokate_hamsardari میشه نکاتو همینجا بزاری. تل ندارم. "السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِنائِکَ عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقیتُ وَبَقِیَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُمْ، اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَعَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَصْحابِ الْحُسَیْن"❤محرم❤ وقتی اولین ماه شد میدانست اولینها را رسالتی بر دوش است؛ اما نمیدانست روزی تا آخر زمان یادآور یک حماسه،یک قیام خونین ❤انقلاب حسین❤خواهد شد. سیاوش رودکلی
ماهتاب_ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 4351 میشه نکاتو همینجا بزاری. تل ندارم. یه تاپیک میزنم. کم کم میزارم. اونجا صداتون میکنم بیاید😊 یه روش عالی و خانومانه برای پس انداز کردن ❤️
narges6819 عضویت: 1397/03/20 تعداد پست: 1480 یه تاپیک میزنم. کم کم میزارم. اونجا صداتون میکنم بیاید😊 ممنون. "السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِنائِکَ عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقیتُ وَبَقِیَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُمْ، اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَعَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَصْحابِ الْحُسَیْن"❤محرم❤ وقتی اولین ماه شد میدانست اولینها را رسالتی بر دوش است؛ اما نمیدانست روزی تا آخر زمان یادآور یک حماسه،یک قیام خونین ❤انقلاب حسین❤خواهد شد. سیاوش رودکلی
ماهتاب_ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 4351 ممنون. عزیزم این تاپیکو زدم. بفرمایید😊😘سیاست های همسرداری یه روش عالی و خانومانه برای پس انداز کردن ❤️