2777
2789
عنوان

محل سگ ندادن

| مشاهده متن کامل بحث + 2425 بازدید | 20 پست
يعنى چى

رو ندادن با محل سگ ندادن فرق داره

مثلا من به شوهرم محل سگ نمیدم اون هی دنبال منه، نازمو میکشه، تا چند وقت خوبه، لذت میبری ازین رفتارش

ولی بعد یه مدت اونم خسته میشه، جواب سگ محلیتو یه جور میده تا پشیمون شی

ولی خب رو ندادن در همجا با همه افراد مثبته نتیجش

الان لطف مکرر میشه حق مسلم

باید به هرکس اندازه ظرفیتش رو بدی

زیاد رو بدی سوارت میشه 

اگه بخوام از کارایی که با شوهرم براشون کردیم و محبت هایی که واقعا خود خدا شاهدش هست بگم لجتون میگیره 

با نمک به حرومی و بی چشمو رویی جواب م رو دادن ناحق ی نمونده که نکرده باشن انشالله خدا جوابشونو بده براهمینه که ميگم الان آسایش و آرامش دارم با اینکه توی یک ساختمون زندگی میکنیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اه اه دوست شوهرم زنشو اورد هیات ما شوهرم بم زنگ زد گف ی خانم بارداره الان اومد داخل یکم تحویلش بگیر خانم فلانیه رفتم سلام دادم خیلی محترمانه گفتم خانم فلانیم معرفی شدیم و گفتم میخای بیا پیش من بشین اگ راحت نیستی دم در گفت ن راحتم منم رفتم جام نشستم بد دور از هم بودیم چشمش بهم میوفتاد من لبخند زدم اون روشو کرد اونوری حالم ازس بهم خورد دختره بیشعور شونزده سالشه فقط ولی احترام بزرگی رم نگه نمیداره حالا جمعه شوهرامون گفتن بیاین بریم بیرون جارتایی من گفتم نمیام سگ محلی کردم بد زنش زنگ زده تروخدا بیا بدون تو خش نمیگذره رفتم بش محل ندادم بازم تو رستوران هی خدشو میچسبوند بهم کلا ادمیزاد همینه 

بخدا بشکه بشکه اشک ریختم امشب از دست همکارای اشغالم...البته من معلم هستم...هفته ای دو روز میرم تدریس...

هرچی ادمه بی جنبس دورمون ریخته...محل میدی،صمیمی میشی...هی آدمو اذیت میکنن..محل سگ که ندی،،تازه عزیز میشی،،قدرتو میدونن..ولی من واقعا از چشمم میافتن که محل نمیدم..نه برای عزیزشدنم ...

زندگی  .... من