2777
2789
مشکلت چیه 

چند ماهه در حال اقدامم..با این که پریودهام منظمه...امروز دو روز تاخیر داشتم..صبح بی بی زدم..منفی بود😔😔😔

خدایا شکرت به خاطر نعمت فرشته کوچولویی که تو دلم گذاشتی💖💜💟 خداجونم تو رو به حق فاطمه زهرا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین 🌹🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند ماهه در حال اقدامم..با این که پریودهام منظمه...امروز دو روز تاخیر داشتم..صبح بی بی زدم..منفی بود ...

آزمایش دادین ؟ سونو چی 

برای سلامتی مادرم صلوات میفرستین ❤

باور کن سه چهار روزه یه حالت کرم مانند تو شکمم میلوله..اولش گفتم شاید نفخ کردم..ولی الان دیگه مطمئنم نفخ نیس...از هفت هشت روز پیش درد کمر پا سینه اشتهای زیاد..کسی..خواب الودگی..نمیدونم والا...مردم از انتظار..پس کی نتیجه میگیرم...انقدر هم که دمایه بدنم میره بالا نمیدونم چیکار کنم..کلافه ام 

خدایا شکرت به خاطر نعمت فرشته کوچولویی که تو دلم گذاشتی💖💜💟 خداجونم تو رو به حق فاطمه زهرا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین 🌹🌹
آزمایش دادین ؟ سونو چی 

ازپایش قبل بارداری اره..ولی سونو حدود هشت نه ماه پیش دادم 

شوهرت ازمایش داده ؟

نه امروز میخوام اگه شد دفترچشو ببرم آزمایش بنویسم

نه امروز میخوام اگه شد دفترچشو ببرم آزمایش بنویسم

بخودت استرس و فکر و خیال وارد نکن ریلکس باش بهش فکر نکن سعی کن پیاده روی کنی تو خونه یا برقصی چربی یا اضافه وزن شکمی ک نداری ؟ 

بخودت استرس و فکر و خیال وارد نکن ریلکس باش بهش فکر نکن سعی کن پیاده روی کنی تو خونه یا برقصی چربی ی ...

نه لاغرم..اتفاقا خیلی اروم و ریلکس بودم ولی از یه هفته مونده به موعد دردا کلافم کرده....اگه میدونستم جواب میگیرم میشد تحمل کرد..ولی خوب ناامید شدم‌..یعنی ممکنه بی بی چک اشتباه کرده باشه؟

نه لاغرم..اتفاقا خیلی اروم و ریلکس بودم ولی از یه هفته مونده به موعد دردا کلافم کرده....اگه میدونستم ...

امیدوارم .من زیاد اهل بی بی چک زدن نبودم چون استرس شدیدی به ادم وارد میکنه 

[QUOTE=92895500]امیدوارم .من زیاد اهل بی بی چک زدن نبودم چون استرس شدیدی به ادم وارد میکنه [/QUOممنون عزیزم..