خداروشکر منم تیرماه مامان شدم به خواست خدا دوست گلم میشه برای سلامتی نی نی ام واینکه به سلامتی بیاد بغلم یه صلوات بفرستی؟*****|**************یه زحمت دیگه هم برات دارم دوست مهربون نی نی سایتی من میشه سه تا صلوات هم برای سبز شدن دامن بی اولادا بفرستی میشه گلم؟ انشاءالله همه دوستای منتظرمون به زودی باردار بشن بحق اولاد علی آخه انتظار خیلی سخته من خودم سه سال انتظار کشیدم انشاءالله هیچ زنی بی اولاد نمونه وهمه ی آبجی های گلم بزودی مامان بشن
👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻 خدایا شکرت🤲❤ خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪ میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙
خداروشکر منم تیرماه مامان شدم به خواست خدا دوست گلم میشه برای سلامتی نی نی ام واینکه به سلامتی بیاد بغلم یه صلوات بفرستی؟*****|**************یه زحمت دیگه هم برات دارم دوست مهربون نی نی سایتی من میشه سه تا صلوات هم برای سبز شدن دامن بی اولادا بفرستی میشه گلم؟ انشاءالله همه دوستای منتظرمون به زودی باردار بشن بحق اولاد علی آخه انتظار خیلی سخته من خودم سه سال انتظار کشیدم انشاءالله هیچ زنی بی اولاد نمونه وهمه ی آبجی های گلم بزودی مامان بشن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
با رژیم کم نمیشم حتما باید ورزش کنم که اونم تو اقدامم هی. میگم نکنه جامله باشم سقزط بشه در اخرم ناامید میشم
من که ورزش ندارم.ولی غذامم زیاد نیست.یه بچه هم دارم.وزنم بعد از زایمان بیشتر نشده.تو بارداری تا 83 ف ...
منکه میترسم به صد برسم باردار شم
الان خوشحالی🤔 من دو ماه پیش ۶۰ کیلو بودم الان ۶۵ تام دارم سکته میکنم تمام لباسام تنگ شده😢😭
الان که باردارم ولی مجرد بودم از پنجاه یک دفعه شدم پنجاه و هفت دیگه استپ کردم شیرینی ،ته دیگ ،غذای چرب و چیلی ،فست فود تعطیل ،مامانم هم نمیزاشت غذا بخورم میگفت چاق میشی
اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»
الان که باردارم ولی مجرد بودم از پنجاه یک دفعه شدم پنجاه و هفت دیگه استپ کردم شیرینی ،ته دیگ ،غذای چ ...
نه من چربو چیلی نخوردم ولی چون ریزش خیلی خیلی شدید مو دارم. مجبورا تغذیمو خوب کردم برنجو نون خوردم میوه زیاد خوردم قرص ویتامینم زیاد خوردم که خودش باعث چاقی میشه . ریزش موم سرجاشه ولی پنج تا اضافه کردم لباسام تنگ شده😥