2777
2789
عنوان

happy birthday نیهانمممم(شیرازیه خودم)😍اجی مهربون مهرماهی من🎈🎉🎊🎁🎂

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 73 پست

نیهـــnihanـــان#  

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته همتا هم نداری که وقت نبودنت به دلم وعده بدهم شاید مثلش را پیدا کنم! آقای بی همتای من بیا  اللهم عجل لولیک الفرج
قلبــــــ....ـــــم وایســــــااااااد نیلااااای 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 ...

تولدت مبارک باشه عزیزممم😁😁😁❤❤❤

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فرشته ها همیشه هستن 

ولی چون بال ندارن

ما بهشون میگم دوست

دوست قشنگم

فرشته ی 

شیرازیه من💋😍

تولدت کلی مبارک 

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

کردم😂😂😂

😲هاااا. 😂

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

یه سوال عزیزم اسم ابجیتون نیهانه؟!؟

ن عشقم

فرشته ها همیشه هستن  ولی چون بال ندارن ما بهشون میگم دوست دوست قشنگم فرشته ی  شیرازیه ...

😭😭😭😍😍😍😍😍👭💗💗💗💗💗💗💗💗💋💋💋💋💋💋💋

وای دارم پس میفتم .. اب قندددددد 💓💓😭😭😂😂

درخواست دوستی ممنوع !

قلبــــــ....ـــــم وایســــــااااااد نیلااااای 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 ...

خدانکنه عشقممم فدا مداتم😂 حالا فردا کیک منو بده بیاد😆😂

واااا اطاعت امر کردم😂😂

اها😝 تسبیحمو بره برم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز