2789
چون هیچی نمیشه خورد منم کلا بد غذام😢😢😢 شاید باورت نشه از ۸۰ رسیدم به ۷۰ خیلی اب شدم فک کنم کل ۴ ک ...

منم قبل عمل تپلی بودم اب شدم بدنم خیلی ضعیف شد یکسال ونیمه هنوز به خودم نیومدم😫😕

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم قبل عمل تپلی بودم اب شدم بدنم خیلی ضعیف شد یکسال ونیمه هنوز به خودم نیومدم😫😕

لعنت به عمل حالا من تو فکرمه دوباره عمل کنم ولی از همین میترسم که بشم سحر تبر

درد و سختی که اصلااا ینی واقعا دلم میخواد دوباره برم عمل کنم ولی مراقبتاش واقعا سخته

هر وقت فرصت کردی اگه تونستی بگو مثلا چه مراقبتایی ممنون میشم

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
چون هیچی نمیشه خورد منم کلا بد غذام😢😢😢 شاید باورت نشه از ۸۰ رسیدم به ۷۰ خیلی اب شدم فک کنم کل ۴ ک ...

۸۰ کیلو بودی؟🤔

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
هر وقت فرصت کردی اگه تونستی بگو مثلا چه مراقبتایی ممنون میشم

حتما عزیزم مثلا این که تا ۲ ماه چیز سنگین بلند نکنی تا ۱ هفته ۲ ۳ تا بالش زیر سرت بزاری واسه خواب طاق باز بخوابی هرروز ۴ بار با سرم شستشو بشوری داخل بینیو غذای نمک دار نخوری جای گرم نباشی افتاب به بینیت نخوره  تا ۲ ماه خم نشی اینا مهماش بودن

حتما عزیزم مثلا این که تا ۲ ماه چیز سنگین بلند نکنی تا ۱ هفته ۲ ۳ تا بالش زیر سرت بزاری واسه خواب طا ...

ممنون عزیز دلم

ولی فکر کنم ارزششو داشته