2777
2789
عنوان

قشنگم سلام...

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 38 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دقیقا شاید تا دیروز همینجوری بودم. حتی وقتی بچه میدیدم یا زن باردار حسودی میکردم ولی امروز بااین ...

حس میکنم تا اخر بچه دار نمیشم خدا این حس رو داده بیخیال بشم

عزیز دل مامان پس کی میای .شاید خدا نخواد هیچ وقت من مامان بشم ولی فکرشم دیونم میکنه .یا ضامن اهو بطلب
حس میکنم تا اخر بچه دار نمیشم خدا این حس رو داده بیخیال بشم

ان شاالله که اینجوری نباشه عزیزم‌. واسه هیچ کس. مشکلت چیه؟؟

کاش میشد اینده رو دید. اینده با بعضی ها و اینده بدون بعضی ها....
دقیقا. این بهترین کاره. منم اگه فردا جوابم منفی شه تا عید دیگه نمیرم سراغش. بعد عید میشه ivf

انشاالله به زودی نتیجه بگیری عزیزم

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
دقیقا. این بهترین کاره. منم اگه فردا جوابم منفی شه تا عید دیگه نمیرم سراغش. بعد عید میشه ivf

کدوم شهر هستی عزیز؟اگر تهرانی برای آی وی اف برو پیش دکتر اقصی،آی وی اف هم بگیر نگیر داره،خودتو دست هرکسی نسپار

خدایا شکرت که منو به آرزوم رسوندی 😇 خدایا ممنونم که آرامش رو تو دلمون قرار میدی
کدوم شهر هستی عزیز؟اگر تهرانی برای آی وی اف برو پیش دکتر اقصی،آی وی اف هم بگیر نگیر داره،خودتو دست ه ...

خراسانیم عزیزم.. مشهد تحت درمانم کلینیک نوین. نه خیلی پرس و جو کردم چندتا از آشناهامونم که اینجا رفتن با  ivf نتیجه گرفتن. منم امیدوارم دیگه

خراسانیم عزیزم.. مشهد تحت درمانم کلینیک نوین. نه خیلی پرس و جو کردم چندتا از آشناهامونم که اینجا رفت ...

انشالله،برات از ته دل از خدا میخوام که زود و به سلامتی مامان بشی ❤️

خدایا شکرت که منو به آرزوم رسوندی 😇 خدایا ممنونم که آرامش رو تو دلمون قرار میدی
انشالله،برات از ته دل از خدا میخوام که زود و به سلامتی مامان بشی ❤️

ممنونم عزیزم.ان شاالله شمام نی نی اتو سالم بغل بگیری عزیزم