2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فمیدم از من بیکار ترم هس😂😂

دقیقا خخخخ

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
@شاینا65 ‍ 

😘😘😘😘😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃ازخوشی دست وپامو گم کردم

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
😘😘😘😘😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃 ...

فدا مدا عزیزم قفل دوست داری یا باز ؟

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
@شاینا65 ‍        ‍

منو به آرزوم رسوندی انشالله خدا تورو به آرزوهات برسونه💖💖💖😂😂😂😂😂😂

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
منو به آرزوم رسوندی انشالله خدا تورو به آرزوهات برسونه💖💖💖😂😂😂😂😂😂

عزیز دلم 😘⁦❤️⁩

فدا مدا عزیزم قفل دوست داری یا باز ؟

قفل کن عزیزم به خاطر بعضی کامنتا... ممنونتم .....انشالله تو شادیات جبران کنم 😍😍😍😘😘😘😘این لطفتو فراموش نمیکنم ..میزارم جزءعلاقمندیام واسه روحیه گرفتنم😁😁😁😁❤❤❤❤❤❤