2777
2789
وای اره منم . پشتمو کردم ب شوهرم . گوشی رو تا حد ممکن گرفته بودم پایین ک نبینه . نی نی  یارم ک ...

اره خاک ب سرش ....کصافط بود ..حرصم میگرفت چرا نی نی یارا نمیترکونتش 

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

غلط کردم🙄

خا    

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
اره دیگه دست ثمینم اون رو کرد 

خخ آره

راستی ثمین الان کدوم کاربره؟

همون موقع که قطع شد ینفر کاربری ساخت(divoone) اگه اشتباه نکنم، میگفت ثمین کیه  

شاهد تقابل دارودسته اپستین با شکمهای سیر از گوشت کودکان با پاکان عالم با زبان روزه و شکمهای گرسنه هستیم. رهبر با حدود ۹۰ سال سن، عمرش امروز و فردایی بود، حیف بود با بیماری و در بستر رحلت کنن، رهبر عین جدش امام حسین(ع) هرگز تسلیم نشد و عین جدش شهید شد، اسمشون در تاریخ خواهد درخشید❤️ روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن 👈 خدایا هزاران بار شکرت

یکی میپره وسط سایت، رخت خوابشو پهن میکنه، از شخصی ترین چیزاش مثل جای خواب مادر شوهرش میگه و تاکید شدیدی داره که سنش کمه، و میدونه که توی سایت این موضوع حساسه و جنجالی...

مثلا تاپیک میزنه میگه مادرم ۳۵ سالشه ولی بحثشو نکنید مدل مو معرفی کنید 😐 یا ۱۵ سالمه دلم برا ننم تنگ میشه ولی بحثشو نکنید 😐

خب این یه شخصیتیه که سعی در جلب توجه داره! کاملا واضحه. 

جلب توجه هیچ عیبی نداره، به شرط این که یه کار پر ریسک و اشتباه مثل ازدواج توی سن خیلی پایین و ترک تحصیل رو دائم بیان نکنی و سعی در پز دادن باهاش به وسیله ی جهاز آنچنانی و بنز نداشته باشی.

حالا بله، بگید من بنز ندیده و جهاز ندیده ی بدبخت خاک بر سرم...

هر وقت امکانش پیش اومد بی ادبا رو باید خورد 😊
خخخخخ والا تو کار کلید نیستم

کلید رو کرده اونجامون، دیگه عادت کردیم، تو و روحانی دیگه فرقی نداره        

شاهد تقابل دارودسته اپستین با شکمهای سیر از گوشت کودکان با پاکان عالم با زبان روزه و شکمهای گرسنه هستیم. رهبر با حدود ۹۰ سال سن، عمرش امروز و فردایی بود، حیف بود با بیماری و در بستر رحلت کنن، رهبر عین جدش امام حسین(ع) هرگز تسلیم نشد و عین جدش شهید شد، اسمشون در تاریخ خواهد درخشید❤️ روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن 👈 خدایا هزاران بار شکرت

نه بهم گفتی تش د کلت اون اینچیزارو میگه من که تو رو میشناسم بهم گفتی تخم شربتی     حالا م ...

خخخ یادم رفته بود تخم شربتی

آره خب وحشی هم لر

برام تاپیک بزنی کاربرها رو علیه ات میشورونم      

من موندم اگه رستا تاپیک میزنه و قفل میکنه پس چرا میاد توی تاپیکای بقیه و درمورد خودش نظر میده و دفاع میکنه😓😓خب بچه بشین سرجات تو تاپیک خودت ملت میان همونجا حرفتو بزن دیگه قفل کردنت چیه دیگه😐

خدایی با این رستا بیچاره چیکار دارید من ندیدم تا حالا بی ادبی کنه یا به کسی توهین کنه 

بچه ها اینجا جنبه فان داره  یه جو زنانه خب طرف درباره تولدو دسراشو لوازم ارایش لباس این چیزا حرف نزنه درباره چی حرف بزنه راستیش اینجا جای مشاوره درباره زندگی زناشویی نیست چون تخصص میخواد

🌸💕

کلید رو کرده اونجامون، دیگه عادت کردیم، تو و روحانی دیگه فرقی نداره         ...

تو روحت من اخطار دارم نگووووو

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
خخخ یادم رفته بود تخم شربتی آره خب وحشی هم لر برام تاپیک بزنی کاربرها رو علیه ات میشورونم   ...

نه من حال جنجال ندارم من کبریت بی خطرم تو خطرناکی منو خراب میکنی  

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
خخ آره راستی ثمین الان کدوم کاربره؟ همون موقع که قطع شد ینفر کاربری ساخت(divoone) اگه اشتباه نکنم، ...

چمدونم والا . الان ثمین با یه کاربری جدید بین ماهاس . حالا تا کی دستش رو شه خدا میداند 😨

تو روحت من اخطار دارم نگووووو

خخخخ، باشد