2777
2789
نه بزاریم گوجه ای در تاپیک  . ازین ببعد  بارمز یاگوجه حمله می کنیم تو تاپیکا😂

گوجه نه و اقا گوجه میدونی قیمتش کشیده بالا.😅

اآهااای عالیجناب عشششق.فرشته ی عذاب عشق.حریف تو نمیشه .این قلب بی صاحب عشششق😧😧😧

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

فقط يه جمله گفتم نفرين نيست اگه فك ميكني الان حال من خيلي خوبه ايشالا كه دچارش بشي اگه برعكسشه كه ...

زیاد بات حال نمیکنم اما اینم میدونم راست میگی رستا نیستی مرسی اه  

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
زیاد بات حال نمیکنم اما اینم میدونم راست میگی رستا نیستی مرسی اه    

خواهش😕

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  
احیانا کسی من نییییست ؟؟؟!😐🙄

تو امیر فنی    

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
یا ابرفرض 😻😁😁😁😁 نکنه نی نی یاری راستشو بگو 😅

یکی از فانتزیام همین بوده.

یهوو وارد بشم بگم میتی کومااان احترام بگذارید.

نی نی یار خز شده.دوست ندارم😂😂😂😂

خخخخخ برای کی تاپیک بزنم حالا ؟ کی تو بورسه بنظرت؟

واسه من بزن😂😂😂😂باورت نمیشه تو اون تاپیک پربازدید بود که نوشته بود چقد تو سایت معروفیددریغ از یک عدد لایک باورت نمیشه یه نفرم منو نشناخت😂😂😂😂😂😂

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
تازشم منم اخر قطع نکردی من بارو بندیلمو جمع کردم      

😕😕😕😕😕😕😕

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  
عاقا چرا برا من کسی تاپیک نمیزنه🤔

شایان ده ساله کی میخوای بزرگ بشی.

همش زیر سر توووعه.

واسه من بزن😂😂😂😂باورت نمیشه تو اون تاپیک پربازدید بود که نوشته بود چقد تو سایت معروفیددریغ از یک ...

الهی من شناختمت الان میرم اونجا لایکت نیکنم فقط بگو صفحه چندی 😍

واسه من بزن😂😂😂😂باورت نمیشه تو اون تاپیک پربازدید بود که نوشته بود چقد تو سایت معروفیددریغ از یک ...

خخخخخ الان چنون تاپیکی برات بزنم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام