2777
2789
عنوان

امروز همسایه های ما خل شدن کلا ....

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 42 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وضع باباش خوبه ولی بنظرم تحریمش کرده پول بهش نمیده

شوهرمن بود نمیداد ولی بابام بود میداد

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

شوهرم قبلا به باباش گفته که پسرت فحاشی کرده و... باباش گفته شما ببخش تو کما بوده ۶ ماه من اینو یادمه خودمم تو ساختمون روی برد زده بودن که براش ساکنین دعا کنن بعد که اومد از کما بیرون قاطی کرده 

شوهرمن بود نمیداد ولی بابام بود میداد

یه بار یه پسر بچه اومد پیشم گف خاله هزار تومن میدی مامانم خونه نیست ،خونه تنهام میخام برم کیک بخرم،گشنمه،تا اومدم بهش بدم،همون موقع شوهرم از نونوایی اومد حرفاشو شنید،گف گشنته بیا نون بخور،هرررچی فک زد شوهرم نزاش بهش پول بدم ،میگف اگه گشنته که بیا نون بخور وگرنه هیچی😆😆😆

بعدش گف شاید ننه باباش فرستادنش از چند نفر همبنجوری پول بگیره بده به مواد،دیدم راس میگه