2777
2789
خواهر جوش رو چیکارش کنم،دردم یکی دوتا نیست😢 بستنی هم بعضی صبحا میخورم،قرص مخمر آبجو و شیر خشک،هیچ ...

مگه بستنی جوش میاره. من قبلا که لاغر بودم میخوردم جوش نمیزدم بخور و ورزش سبک کن هیچی نمیشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دلم میخواد شش کیلو وزن اضافه کنم ولی نمی تونم😩😫

اضافه کنی    میخوای بهت میدم کاش میشد منی که زیاد دارم وزنمو میدادم بهتون  

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ و عجل فرجهم
لینک خرابه انگاری نمیشه عضوشم
 برام بمون تمام دار وندارم فدای چشمای قشنگ ومعصومت دیگه منتظر هیچ معجزه ای نیستم که بشینی حرف بزنی یا راه بری فقط بمونی برام کافیه زندگی جانم رووووووووله😍😍
اضافه کنی     میخوای بهت میدم کاش میشد منی که زیاد دارم وزنمو میدادم بهتون    

آره،قربون دستت

یه شیش کیلو شو کارت به کارت کن اینور😩

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              
الان اراده کن واسه عید فک کن همه تو رو خوش اندام میبینن چشم همه حسودات درمیاد👌😀

کالری شماریی میکنم سه کیلو هم کم کردم   اره ان شا الله بازم ادامه میدم چاره ندارم باید کم کنم   

آره،قربون دستت یه شیش کیلو شو کارت به کارت کن اینور😩

واقعا نمیدونم این دانشمندا دارن چیکار میکنن چرا یه روش اختراع نمیکنن نمیدونم برای چی حقوق میگیرن اصن اه اعصابم خورد شد   

واقعا؟ همش فک میکنم بدنسازی بدترچارشونه ترم میکنه و بازوهاموگنده تر

نه عزیزم😄 مردا با بدنسازی اونجوری میشن

خانما اصلاااا به اون حد نمیرسن و فقط فرم دخترونه میگیرن

اون خانمایی که میبینی گنده ن همشون هورمون مردونه تزریق میکنن