2821
2789
عنوان

یتیم شدم😢...

| مشاهده متن کامل بحث + 1791 بازدید | 46 پست

عزیزم تسلیت میگم بهت. حق داری. متاسفانه در مرده پرستی گوی سبقت را از هم می رباییم: ما هم تو آشناهامون یک نفر بود که بنده خدا یک جورایی پرحرف و خاص بود. در زمان حیاتش مردم از نزدیکش رد نمی شدند مبادا به حرفشون بگیره! بنده خدا جوون بود فوت کرد تو ختمش تو مسجد جا نبود!!! توهم با داشتن 5 تا خواهر ناشکری نکن. سعی کنید قوی باشید و افسار زندگیتون را در دستتون بگیرید تا عمو و عمع از الان نخواهند تو زندگیتون دخالت کنند!

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خدا پدر مادرتو بیامرزه عزیزم. منم ۱۲ ساله پدرمو از دست دادم و۱۲ ساله انگار کل برادرام و فامیل آش ...

ای جانم خدا بیامرزتشون...مگس بودن به دور شیرینی

ب گذشته فکر نکن فقط داغونت میکنه منم اولا همش مینشستم فکر میکردم چرا برادرام نیومدن تا مامانم زخم بستر نگیره 

چرا زنداداش کثافتم نذاشتن شب اخر داداشام بمونن هزارتا فکر کوفتی فقط خودم داغون میشدم چ سودی 

بعد خودمو دلداری میدادام ک کاش جاش خوب باشه خیری از این زندگی ک ندید مامان بدبختم

ب گذشته فکر نکن فقط داغونت میکنه منم اولا همش مینشستم فکر میکردم چرا برادرام نیومدن تا مامانم زخم بس ...

مامان و بابام هم بر اثر بیماری مردن اما ما کلا کنارشون بودیم با اینکه شوهرم خیلی ناراضی بود اما سعی خودمو کردم که کنارشون باشم 😢😢😢

نه خواهر کوچیکم ۲۰ سالشه😢

عزیزم من فقط ی خواهر داشتم تنها و بی کس شد تو خونه از تنهایی و بی کسی با دوست پسرش ازدواج کر الان عقدن اینقد شوهرش وحشی و یاغی هس روزی هزار بار ارزو مرگ نیکنه 

هوای اون خ اهرات را خیلی داشته باش اونا الان خیلی بیشتر نیاز ب حمایت عاطفی و مالی دارن ان شاالله خوشبخت بشن شماها با دل شکسته ات برا خواهر من دعا کن خدا شوهرشو سر عقل بیاره اینقد این خواهر بدبخت منا تو عقد ب قصد کشت نزنه

مامان و بابام هم بر اثر بیماری مردن اما ما کلا کنارشون بودیم با اینکه شوهرم خیلی ناراضی بود اما سعی ...

منم با بچه کوچیک هر رور میرفتم و تموم کارهای مادرمو میکردم الان حداقل میدونم کم کاری نکردم 

2790
2823
2791
2779
2792