2777
2789
عنوان

توروخدابخونید...خواهش میکنم

179 بازدید | 11 پست

🔺این متن رو بخونید تا بفهمید چطور داریم خودمون قیمت ها رو بالا می بریم

زندگی تجربه شب پره درتاریکی ست    زندگی چیزی نیست که لب طاقچه ی عادت از یاد من وتو برود🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒

واقعا جهان سومی هستیم...توروخدا خریدنکنید جز به اندازه احتیاج.

زندگی تجربه شب پره درتاریکی ست    زندگی چیزی نیست که لب طاقچه ی عادت از یاد من وتو برود🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🔴 #از_ماست_که_بر_ماست 

حکایت این روزها👇

یه روز صبح مردم برا خرید رب اومدن بازار و در کمال تعجب دیدن قیمت رب که تا دیروز قوطی حدود ۵۰۰۰ تومان فروخته میشد یهویی شده ۱۲۰۰۰تومان 

خلاصه همه سرو صدا و اعتراض كردن

که آقاااااا

چه خبره این همه گرونی؟! 😡

اما همه همون رب گرون قیمت رو خریدن و حتي از نياز روزانه‌شون هم بیشتر خريدن!!😳😳

و دیگه کارتنای رب به کارخانه مرجوع نشد و همه به فروش رسيد

تا جایی که حتي تو بازار هم ناياب نيز شد! ☹️

فرداي همون روز

مجددا قيمت رب رفت بالا و به ۱۸۰۰۰ تومن رسيد

و #همچنان مردم خريدند و میخرند و صف خرید تشکیل میدن

از اون همون مردم هم وقتی میرن خونه، غر می‌زنند که ای وای گرونی اومده و...

و اصلا نمیدونند، دلیل گرونی مجدد رب همین هجوم خودشون به فروشگاه ها برا خرید و انبار بیش از اندازه رب بود نه چیز دیگه

خلاصه

این قصه‌ی هر روز یه عده از مردم ایرانه

همون مردمی که تا قبل از این میگفتن مردم آلمان و ژاپن وقتی دیدن پنیر و آب معدنی گرون شده، قالب و بطری های اضافی رو پس بردن و قیمتشون نه تنها زیاد نشد بلکه کم هم شد. 

بله رفقا #از_ماست_که_بر_ماست 

بیایم ما مردم با بقیه مردم هم  رای بشیم و #به_اندازه_بخریم و احتکار# نکنیم و بدونیم که خرید بیش از نیاز روزانه یعنی ضرر_همگانی#  

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)

👌👌👌👌

حرف که زیاده  خواهر   همه  همینو میگن ولی کسی عمل نمیکنه  مگه این مردم  کی ان؟خودماییم  دیگه    سه روزه میرم فروشگاه نوار بهداشتی نیست    فروشنده میگه  صبح میاریم   تا ظهر میبرن  اونم  چندتا چندتا      خاک  توسرشون   خدا کنه همه چیز  یهو معجزه شه  ارزون  شه  تا  این احمقایی ک  خرید چندبرابر میکنن  ضرر کنن 

خدایا شکرت..      

آخه پسته کیلویی 200 مگه مجبورین بخورین...مگه ما بچه بودیم میدیدیم پسته رو.طلا گرمی500 نخرعزیزم.گوجه 10 نخر جونم.بخدا نمی میریم....

آخه پسته کیلویی 200 مگه مجبورین بخورین...مگه ما بچه بودیم میدیدیم پسته رو.طلا گرمی500 نخرعزیزم.گوجه ...

منم تصمیم‌گرفتم تا یه مدت غذا ربی نخوریم الن یه قوطی رب نداریم

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!
کار از فرهنگسازی این مردم گرسنه گذشته

قبل از شکممون چشامون گشنه س که سیر نمیشه متاسفانه

آخه پسته کیلویی 200 مگه مجبورین بخورین...مگه ما بچه بودیم میدیدیم پسته رو.طلا گرمی500 نخرعزیزم.گوجه ...

واقعا..

قبلا اگر از جایی بوی رب پختن میومد طرف خجالت میکشید میگفت الان همسایه ها میگن این زن عین کزت.. رب میپزه... بقیه میرفتن حاضری میخریدن و پز میدادن که ما پوست دستمون حساس نمیتونیم ازین کارا کنیم.. ولی دیروز بچه مو میبردم مهد بوی رب پختن میومد تو دلم همش به این فکر میکردم که این کدوم پولداری هستش که تو این گرونی گوجه داره رب میپزه..😁