2777
2789
عنوان

مادرشوهر

163 بازدید | 16 پست

دوستان این چند سری هست ک مادرشوهرم این حرفو بهم میزنه منم هیچی نگفتم اما تصمیم گرفتم ک امروز جواب این حرفشو بدم من هرنوقع ک شوهرم میره سرکار مثلا وقتایی ک ازساعت ۲ظهرتا ۱۲ شب سرکاره میرم پیش مامانم بعد دیشب خونه مامانم بودم بعد شوهرم ک اومد سراغم یه سری رفتیم خونه اونا بعد بهم گفت کجا بودی گفتم خونه بابام اره پیش مامانم بودم بابام ک سرکاره مانانم تنهاس دلم نمیاد مامانم تنها باشه بعد من خواهرشوهرم خونس اونوقت زر میزنه میگ منم تنهام بعد گفت ادم باید بچسبه ب خونه زندگیش یکی ندونه انگار کرم زده خونم شام و ناهاربراشوهرم درست نمیکنم بعد گفت باید عادت کنه ب تنهایی کفتم من دلم  نمیا مامانم تنها باشه این چند سری عنتراین حرفو بهم میزنه خیلی عصبی شدم ازدستش دیگ امروز میخوام جوابشو برم بهم بگین چی بش بکم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی با مادر شوهرت تو یه ساختمون هستی که میفهمه میری خونه مادرت ؟ به نظرم کم محلی کن . اگه جواب بدی هر روز بدتر از دیروز . 

هر چند بعضی مادرشوهرا به هیچ صراطی مستقیم نیستن . من همه راهها رو امتحان کردم ولی جواب نداد. دیگه کاملا قطع ارتباطم . 

عزیزم مادرشوهر منم خیلی مهربونه و دست دلبازه .اما یه اخلاق بدی داره همش تو خونس زیاد هیچجا نمیره توقع داره منم اونجور باشم چند بارم غیر نستقیم گفته نرو .اما منم باز کار خودمو کردم.شوهرمم میگ ولشون کن من خودم جوابشونو میدم تو چیزی نگو و کارتو بکن بی اهمیت باش بهشون

4 سال و 7 ماهه اقدامم😔😔😔خدایا نگاهم به دستای توعه😔

اینی که میگم بگو نه بی احترامیه و اینکه کونشو میسوزونه.......بگو مادرمو من خیلی بهم وابسته ایم مادرم دوست داره هرروز ببینه منو تا وقتی مادرم منو داره تنها نیست و نمیزارم تنهایی رو حس کنه همونطورهم برای شوهرم تایم میزارم چون منو شوهرم عاشق همیم شوهرم مثل مادرم بدون من نمیتونه.....بجای شوهرم اسمشو بگو

چرا بهش میگی که کجا میری؟هیچ اطلاعاتی از زندگی خصوصیت بهش نده مگه اون بهت میگه کجا و با کی رفت و امد ...

خودش میدونه میرم پیش مامانم گفت خونه مامانت بودی گفتم بله پیش مامانم بودم 

منم دوسه بار برگشته گفته فلانروز میرفتی

یا گفت من میخاستم بگم امروز نرو شنبه برو 

خیلی کفرم میگیره ب شوهرم گفتم ب مادرت ربطی نداره من هروقت دلم تنگ شه و موقعیتش بیاد میرم 

اینسری بگه جوابشو میدم

شوهرمم هیچی نگفت 

یعنی با مادر شوهرت تو یه ساختمون هستی که میفهمه میری خونه مادرت ؟ به نظرم کم محلی کن . اگه جواب بدی ...

ن بابا اون اون سر شهر من این سر شهر اما نزدیک مامانمم 

مادرشوهر منم هر موقع می رفتم خونه مامانم اینا قیافه می گرفت به شوهرم گفتم رفتار مامانش رو دفعه بعد شوهرم گفت من دوست دارم بره به کسی ربطی نداره دیگه اخرین بارش شد 

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است