2777
2789
عنوان

پرده زبرا

439 بازدید | 22 پست

دوستان من اشپزخونم پرده زبرا هست بالای گاز یه پنجره هست که پنجره پاسیو هست حالا ۱ ساله هست نصبش کردم خیلی کثیف شده نمیدونم چجوری باید تمیز کنم یه لایه خاک دوده روش گرفته یکی از دوستام گفت بخارشو بکش ولی مادر شوهرم میگه نکش خراب میشه دراوردنشم خیلی سخته نمیشه دراورد ، چیکار کنم؟

معنی اسمم یعنی کیک ،تعجب نکنید لطفا ،همینجوری زدم از بس هرچی زدم قبول نکرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا در اوردنش خیلی راحته دو تا پیچ بالاش داره اونا رو باز کنی میتونی بیاری پایین شستنشم باید پهنش کنی رو کف حموم یا بالکن جایی که بتونی بشوری با پودر لباسشویی بشور و اب سرد اب بکش اب گرم نباید بهش بخوره

به نظرم بخارشوی بهتر باشه .نگران نباش خراب نمیشه .

یه مدلم میشه درش بیاری پهن کنی کف حیاط یاتراس جایی که مجبور نباشی خمش کنی با ابو صابون بشوریش 

اینترنت هم سرچ کن شاید بهترین روشو پیداکردی

مال منم زبراست و کنار گاز  با یکم فاصله،اما زود بزود همونجا رو پنجره یه کف میگیرم بعدم با دستمال نمدار کف و پاک میکنم بعدم با دستمال تمیز خشکش میکنم.دوساله دارم اما تا حالا درش نیاوردم همیشه همینجوری شستم.

مال شما که بالای گازه باید زود بزود میشستی.

بن بست دلم را تو فقط عابر باش
مال منم زبراست و کنار گاز  با یکم فاصله،اما زود بزود همونجا رو پنجره یه کف میگیرم بعدم با دستما ...

نمیدونستم تازه عروس بودم هیچکسم نگفت

با بخار شور مطمئن باش خراب میشه فروشنده تاکید کرد فقط اب سرد اب گرم اصلا نباید باشه بخارشور که بخارش ...

خوب شد گفتی عزیزم