2777
2789
عنوان

تنفر شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 19 پست
شدیدا از خواهر منفورم متنفرم خییییییلی خیییییلی متنفرم وِری وِری زیاااااااد😤😤😤😤😤

خاهرت یا خار شوورت؟

الهی فرمون زندگی مو دادم ب دستت ...تو برام بساز تو بسازی قشنگتره   خدایا خودت مواظب پسرام و همسرم باش😍😘

من از خواهر شوهرم متنفرم یعنی ببین من اینقدر دلم پاکه خداشاهده رفتارهای بد هیچ کس تو ذهنم نمیتونه مدام سعی میکنم خوبیاشون بیاد به ذهنم ببینین چکار کرده که ازش متنفرم

دوستش دارم .خییییییییییییییلی . الهی دست به خاکستر بزنه طلا بشه.

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خاهرت یا خار شوورت؟

خواهر شوهرااااام نفسن اینقدر ماه و دوست داشتنی هستن طاقت یه قطره اشکمو ندارن خدا لعنت کنه خوااااهر عوضیمو که از پست فطرتی چیزی واسمون کم نذاشته

دعای مادرا عجیب گیراست... یادته همیشه میگفتی الاهی پیر شی مامان... چه زود مستجاب شد... از وقتی رفتی یه شبه پیر شدم مامانم😭😭😭😭                  
خواهر شوهرااااام نفسن اینقدر ماه و دوست داشتنی هستن طاقت یه قطره اشکمو ندارن خدا لعنت کنه خوااااهر ع ...

چقد بدددددددده اینجوری

الهی فرمون زندگی مو دادم ب دستت ...تو برام بساز تو بسازی قشنگتره   خدایا خودت مواظب پسرام و همسرم باش😍😘

من از خواهرشوهرم متنفرم یعنی خودش باعثش شد چون من از روز اول فکر میکردم یه خواهر به خواهرام اضافه شد اما خودش کرد. بعد پدرو مادرش انتظار دارن من ندید بگیرم میگن این قرص میخوره تو ببخش اما بخشش یه بار دوبار صدبار نمیشه که الانم بخاطر اون با من بستن منم برام مهم نیست . و کلا یه جوری ندید میگیرم که وجود خارجی نداره .مثلاعید اومد روبوسی کنه کلا ندیدمش .بعد اونا طلبکارن والا برام عجیبه .دوهفته ام تیمارستان بستری شده 

خدایا دستمو ول نکن به کمکت احتیاج دارم