2777
2789
عنوان

این پسره چشه!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 843 بازدید | 63 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام دوستم😊😊

خوبی؟

همچنان درگیر اون خواستگارتی؟؟

چ عجیبه رفتارش.پسرامعمولن توی این مرحله بسیار هیجان زده ن و سریع جواب طرفو میدن.بنظرت چقد احتمال داره مادرپسره بیشتر مشتاقه براپسرش زن بگیره تا خود شازده؟؟؟چون گفتی مادرش فرداش شمارتو خواسته ولی پسره دیر زنگ زده؟؟

ولی واقعا وقتی دیر جواب میدن پیام رو ، خیلی هم آدم حساس باشه رو این موضوع، باید چیکار کنه؟ اخه آدم خودش هم دیر جواب بده بدتر به نفع اون میشه چون که راحت به هرکاری که دوس داره میرسع یا با کسی دیکه داره چت میکنه همزمان یا تو کانال دیگه اس یا هرچیزی، خلاصه حواسش کامل بهت نیست! من احساس میکنم واسش مهم نباشه. وگرنه تمام حواسش باید به طرف مقابل باشه حتی اگه قراره ده دقیقه باهم چت کنن.

خب چرا اينكارو كردي؟روش باز شه

وا عزیزم اون پسره خیلی نفهم بوده. تقصیر این خانومم باشه باز اون نباید این حرفو میزد . کم ظرفیته دیگه 

انقد دوست دارم که اصلا همه چیز نینیمون به تو بره😍😍😍

بگو من فکر کنم شمابیش از حد خونسرد هستید و من این رفتارتونو نمیتونم هضم کنم

بهتره دیگه ادامه ندیم

و ب مامانت بگو ب مادرش زنگ بزنه بگه جواب ما منفیه

البته اگه این رفتارش خیلی رو مخته و نمیتونی واقعا باهاش کنار بیای...

سلام دوستم😊😊 خوبی؟ همچنان درگیر اون خواستگارتی؟؟ چ عجیبه رفتارش.پسرامعمولن توی این مرحله بسیار ...

اره هنوزم همون.... خانواده ش که مشتاق بودن مطمعنم ولی عاخه روزی که با هم حرف زدیمم خودش خواست که شماره بگیره ...اصن از هر چی آشنایی متنفر شدم...دیگه حوصله شو ندارم

وا عزیزم اون پسره خیلی نفهم بوده. تقصیر این خانومم باشه باز اون نباید این حرفو میزد . کم ظرفیته دیگه ...

آخه من كه شمارو ريپلاي نكردم من نگفتم چرا هر چي بدهنت رسيده گفتي من ميگم چرا عكس فرستادي اون حرفو زدي من واسم سوال شده بود گفتم روشو باز كردي ب خودت

دقيق بخون بعد بيا ريپلاي كن واقعا بعضياتون رو اعصاب آدم هستين 

من كه با شما نبودم موضوع استارتم نيس كه