2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین دارم روانی میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1792 بازدید | 134 پست
اگه واقعا دوستی تون عمیقه که قراره زن و شوهر شین خوب هیچ مردی خوشش نمیاد به زنش این طور بگن.بهش بگو ...

آخه رو خیللی چیزا حساسه

و در واقع من فک میکنم شکاکه و از این موضوع میترسم

چون تصمیم ما واسه ازدواج جدیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونید نظر اون راجع ب عشق اینه ک من بشم اونی ک اون میخواد و این حرفارو قبول نداره قبلا کللیییی دعو ...

عزیزم معنی عشق رو نمی دونه پس.این اسمش خودخواهیه.عشق یعنی از خود گذشتن.ایشون میخواد شما از خودت بگذری.منطقی حرف بزن نپذیرفت بزارش کنار.نه به این راحتی.خیلی سخته.ولی بهتر از اینه که برید زیر یه سقف بعد ببینی همه هویت و شخصیت و همه چیت رو ازت گرفته.

عزیزم معنی عشق رو نمی دونه پس.این اسمش خودخواهیه.عشق یعنی از خود گذشتن.ایشون میخواد شما از خودت بگذر ...

نمیتونم

عذاب وجدان میگیرم

بهش قول دادم

اگه برم از زندگیش میشکنه

خورد میشه

بله ی مرد متاهل ۳۵ ساله

خب ببین بیشتر اقایون دوست ندارن این ازمرد قریبه بشنون که به زنشون یادوست دخترشون بگن عزیزم یا باجان صداشون کنن خب من حق میدم چون شوهر من همینطور اینچیزاروقبول نمیکنه 

هرچیزی کمش دارو است .متوسطش غذا است .وزیادش سم است .حتی محبت کردن  

اگه اومد خواستگاری ی تاپیک بزن من اسممو عوض کنم از این غیرتی تراش هم دیدم ول کردن رفتن تلف نکن وقتت و بشین پای درست یه چیزی بشی برا خودت خودت و اینقد کوچیک نکن ک‌ ی غریبه برات حد و‌مرز تعیین کنه

نمیتونم عذاب وجدان میگیرم بهش قول دادم اگه برم از زندگیش میشکنه خورد میشه

میدونی اگه الان ترحم کنی به هر دوتون ظلم کردی.تو که نمیخوای بد جنسی کنی.مثلا یه بهترشو پیدا کردم تو رو میذارم کنار.این نامردیه.اما اینکه بیشتر شناختیش.میدونی باهاش مشکل پیدا میکنی اگه بری زیر یه سقف بعد جا بزنی.اون نامردیه

خب ببین بیشتر اقایون دوست ندارن این ازمرد قریبه بشنون که به زنشون یادوست دخترشون بگن عزیزم یا باجان ...

درسته

ولی متاسفانه ایشون عقیدش راجع ب عشق اینه ک من باید اونی بشم ک اون میخواد

چون عاشقشم

میدونی اگه الان ترحم کنی به هر دوتون ظلم کردی.تو که نمیخوای بد جنسی کنی.مثلا یه بهترشو پیدا کردم تو ...

هوووف

من همینجوریش افسردگی دارم

بخوام جدا بشم خودمم داغون میشم

کنکور امطالم چی