2777
2789
پدر منم همین حرف شما رو میزنن.... ولی استرس نمیزاره که صبر کنیم....

صبر کنید.

ببین ما کم کم الان ۲۰ تا ملک داریم هم کرج هم تهران.

ولی پدرم الان نمیفروشه .

خوب سازنده ها یه چیزی میدونن که نمیفروشن دیگه‌.

ولی بیا بهت نشون بدم اقواممون چه خونه خای درب و داغونی ک تابحال نگاشم نمیکردن دارن میفروشن.

واقعا انصافه اخه

کلی پول بدی اشغال بخری

آنشرلی هم نشدم یکی ازم بپرسه.  آآنه ه ه  تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت؟؟؟ 😭😭😭😭                      گاهی میپرسند از من  عاشقش هستی هنوز؟؟؟؟بی تفاوت بودنم را  گریه میریزد بهم!☔️    🍁😢😢😢😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صبر کنید. ببین ما کم کم الان ۲۰ تا ملک داریم هم کرج هم تهران. ولی پدرم الان نمیفروشه . خوب سازنده ...

خوب الان ک طبق حرف خودتون ک پدرتون باید الان بفروشن ک ضرر نکنن

مگه نمیگین میاد پایین پس چرا نمیفروشین؟

چرا نمی فروشن؟ فکرِ اقتصادیِ خاصی در این باره دارن؟

نه چون قیمتا الکی بالا رفته و پدرم حاضر نیس ب هرقیمتی بفروشه.

الان دلال ها هستن که دارن خونه هارو میفروشن این املاکی ها ک فقط فکر پول خودشونن.

پدرم میگه میزارم ب قیمت میفروشم نه زیاد نه کم

آنشرلی هم نشدم یکی ازم بپرسه.  آآنه ه ه  تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت؟؟؟ 😭😭😭😭                      گاهی میپرسند از من  عاشقش هستی هنوز؟؟؟؟بی تفاوت بودنم را  گریه میریزد بهم!☔️    🍁😢😢😢😢
صبر کنید. ببین ما کم کم الان ۲۰ تا ملک داریم هم کرج هم تهران. ولی پدرم الان نمیفروشه . خوب سازنده ...

حرفتون منطقی ولی خوب یه ترسی بین همه هست ترس از آینده ای که تو این شرایط معلوم نیس قراره چی بشه. وقتیکه حتی پوشک.... گرون و گاهی بسختی پیدا میشه 

خوب الان ک طبق حرف خودتون ک پدرتون باید الان بفروشن ک ضرر نکنن مگه نمیگین میاد پایین پس چرا نمیفروش ...

پدر من الان نساخته که بخاد با این قیمتها بفروشه.

الانم یه اپارتمان  ۴۰۰ تومنی تو کرج شده ۱۲۰۰

خوب اینو کی میاد بخره؟

دلال و املاکیا میان بخرن که برن گرونتر بفروشن به مردم ساده دل ما

حرفتون منطقی ولی خوب یه ترسی بین همه هست ترس از آینده ای که تو این شرایط معلوم نیس قراره چی بشه. وقت ...

من راجبه ملک گفتم راجبه چیزای دیگه نگفتم..

چون گرونترینش ملک هست دیگه .

کلا تقاضا تو هرچی کم‌بشه قیمت میاد پایین.

رب و پوشک و سیب زمینی مجبورن مردم میخرن ولی خونه و که مجبور نیستن و پول زیاد هم ندارن پس تقاضا کم میشه و رکود میشه

پدر من الان نساخته که بخاد با این قیمتها بفروشه. الانم یه اپارتمان  ۴۰۰ تومنی تو کرج شده ۱۲۰۰ ...

به نظرتون اذر و دی پایین میاد؟

همیشه این ماهها رکود بود.... ولی این تهدیدای امریکا همه رو نگران کرده

پدر من الان نساخته که بخاد با این قیمتها بفروشه. الانم یه اپارتمان  ۴۰۰ تومنی تو کرج شده ۱۲۰۰ ...

من کرجم در ب در دنبال خونه اخه مستاجریم و کلی گرفتاری و طلاهامو فروختم اگه میتونی و اشنا داری تو کرج کمکم کن

به نظرتون اذر و دی پایین میاد؟ همیشه این ماهها رکود بود.... ولی این تهدیدای امریکا همه رو نگران کرد ...

من فقط میدونم کمی صبر کنید چقدر عجولید اخه

من کرجم در ب در دنبال خونه اخه مستاجریم و کلی گرفتاری و طلاهامو فروختم اگه میتونی و اشنا داری تو کرج ...

میخای بخری؟؟؟؟

کجای کرج؟

اره الان تمام اثبابم تو انباریه خودم تو خونه مامانم فرقی نمیکنه ولی زیاد پول نداریم با این پول تو خر ...

عزیزم بخدا شرمندتم پدر من فقط عظیمیه ساختمون داره..

انشالله یه خونه خوب و مناسب پیدا کنید