2777
2789
راش نده.یا اومد یک کلمه حرف دیگه نزن.دست خودته

ن بخدا فک میکنی انقدددد میگهههه اینجور گفتن پشتت اونجور گفتننن تا منم یه چی بگم...

چند روزی اسمان نزدیک است...لحظه ها را دریاب...سلامتی همه مریضا و برادرم صلوات😍

بهش میگیم کی گفته میگه فلانی گفته بعد زنگ زدم به اون طرف میگم چرا از قول من دروغ گفتی میگه به خدا من نگفتم بعد به جاریم گفتم که اونی که میگی نگفته بعد دوباره اسم یکی دیگه رو میاره. همه رو انداخته به جون هم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

استانر بهش میگفتی من چنین حرفای نزدم

اینقد بدم میاد از اینجور ادمها مادر شوهر من هر چیزی تو دل خودش باشه از قول یکی دیگه بهم میگه

میشه برام صلوات بفرستین 🙏🙏🙏دوتا سقط داشتم الان سومی باردارم گفتن هماتوم دارم 😢
بهش میگیم کی گفته میگه فلانی گفته بعد زنگ زدم به اون طرف میگم چرا از قول من دروغ گفتی میگه به خدا من ...

پس حتما مادرشوهر یا خواهرشوهرت گفتن اینم جرات نمیکنه اسم اونارو بیاره

الحمدولله که نوکرتم 💚 الحمدولله که مادرمی 💚یا زهرا 💚 حدیث کساء💚

چرا؟

یبار اومدن خونمون انقدر بچش اذیت کرد خودشم فقط حرف میزد. منم جهزیه م نو بود اصلا متنفر شدم ازش.

بعد قبل عید من باردار بودم یه دعوایی شد میخواستن شوهرمو بزنن که این خانم یجورایی بی تقصیر نبود

منم بعد دوسه هفته بچم مرد

اینا ترسیدن خود بخود خودشونا کشیدن عقب

منم خداخواسته دیگه بهش روی خوش نشون ندادم

پس حتما مادرشوهر یا خواهرشوهرت گفتن اینم جرات نمیکنه اسم اونارو بیاره

اره مادر شوهر منم همینه .از قول دیگران همه رو به جون هم میندازه یه بار به من گفت مادر جاریت گفته مونیکا مطلقه بوده و خونش نمیرسه منم شوهرم رفت به خاهرش گفت این حرفا چیه و دعوا کرد خاهرش دست رو قران گذاشت گفت فلانی چنین چیزی نگفته مادر خودمون این دخالتا رو میکنه 

میشه برام صلوات بفرستین 🙏🙏🙏دوتا سقط داشتم الان سومی باردارم گفتن هماتوم دارم 😢