tab مدیر عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 18035 عنوان خسته شدم دیگه | مشاهده متن کامل بحث + 921 بازدید | 51 پست بچها ما تو شهر غریب بودیم بخاطر کار همسرم الان ی مدت میشه خانواده همسرم هم اومدن همین شهر ک ما هستیم خونه گرفتن زندگی میکنن ولی ی شب در میون ساعت 7 شب ک میشه همشون وسایلاشونو جمع میکنن شب میان خونه ما میخابن تا فردا شب.چ کنم بچها من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍 1397/07/07 | 21:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tab مدیر استارتر عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 18035 وا چه شیت من عصاب ندارما یکی اینجوری کنه، شوهرت چی میگه؟اعتراضی نداره ناراحت نمیشه؟ یه ... شوهرم انگار ماست میمونه هیچوقت عصبی نمیشه.من خیلی رو تمیزی و نظم خونه حساسم رختخواب هاشون رو جمع نمیکنن میان صبحانه میخورن من باید جمع کنم من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍
tab مدیر استارتر عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 18035 خدا صبر ميده بهت اما اگه نخواستي خودت فيتيله پيچشون كن با فن زنانگيت 😉 چ جوری آخه بلد نیستم .دلم میخاد شوهرمو بکشم راحت بشم من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍
tab مدیر استارتر عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 18035 الانم مادر شوهرم انگار خرس دراز کشیده تو هال من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍
نگين1377 عضویت: 1397/07/05 تعداد پست: 4194 چ جوری آخه بلد نیستم .دلم میخاد شوهرمو بکشم راحت بشم راه هاي بهتري هم هست اينكه تو كلا خونه مادرشوهرت نري يه مدت خداياا مواظب ني ني توي دلم باش يكي يه دونه مامان معجزه خدا ان شاءالله كه خدا براي كسايي كه منتظرن انتظارشون سبز بشه
مامانهریحانه عضویت: 1397/01/07 تعداد پست: 1800 شوهرم انگار ماست میمونه هیچوقت عصبی نمیشه.من خیلی رو تمیزی و نظم خونه حساسم رختخواب هاشون رو جمع نمی ... وااا خب تقصیر خودتم هس دیگ ینی چی حساسم یه دوروز ک اونا هستن دندون رو جیگر بذار تمیزکاری نکن،تو ک نوزاد داری سرتو بااون گرم کن بگو نمیذاره و فلان،خودتون ناهار شام بذارین،همه کارارو بسپار ب خودشون خدایا هیچوقت تنهامون نزار..
tab مدیر استارتر عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 18035 راه هاي بهتري هم هست اينكه تو كلا خونه مادرشوهرت نري يه مدت خب اگه نرم بیشتر میان ب بهانه دلتنگی من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍
tab مدیر استارتر عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 18035 وااا خب تقصیر خودتم هس دیگ ینی چی حساسم یه دوروز ک اونا هستن دندون رو جیگر بذار تمیزکاری نکن،تو ک نو ... خب نهار درس نکنم پسرم چی بخوره بخدا اگه جمع نکنم گند میزنن ب زندگیم خیلی چرک و شلخته ن من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍
نگين1377 عضویت: 1397/07/05 تعداد پست: 4194 خب اگه نرم بیشتر میان ب بهانه دلتنگی نه اينو انجام بده اگه رفت كم كني امدم اندازه ميشه 👌🏻 خداياا مواظب ني ني توي دلم باش يكي يه دونه مامان معجزه خدا ان شاءالله كه خدا براي كسايي كه منتظرن انتظارشون سبز بشه
tab مدیر استارتر عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 18035 نه اينو انجام بده اگه رفت كم كني امدم اندازه ميشه 👌🏻 ن اینا این چیزا حالیشون نیس بعدم اگه نرم همسرم ب زور میبرتم من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍
نگين1377 عضویت: 1397/07/05 تعداد پست: 4194 ن اینا این چیزا حالیشون نیس بعدم اگه نرم همسرم ب زور میبرتم پس سعي كن توهم از امدنشون لذت ببري اما به شوهرت بگو اگه كثيف كاري ميشه توانايي شو نداري با بچه بايد شوهرت خونه رو جمع و جور كنه خداياا مواظب ني ني توي دلم باش يكي يه دونه مامان معجزه خدا ان شاءالله كه خدا براي كسايي كه منتظرن انتظارشون سبز بشه
tab مدیر استارتر عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 18035 پس سعي كن توهم از امدنشون لذت ببري اما به شوهرت بگو اگه كثيف كاري ميشه توانايي شو نداري با بچ ... مگه میشه لذت برد آخه.بعدم همسرم خیلی خوبه همش شرمنده میشه ولی چیزی نمیگه من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍
نگين1377 عضویت: 1397/07/05 تعداد پست: 4194 مگه میشه لذت برد آخه.بعدم همسرم خیلی خوبه همش شرمنده میشه ولی چیزی نمیگه جونش دربياد بايد كمك كنه خانواده خودشن والا توهم به جاي اين همه جنب و جوش يه خورده ريلكس باش و به قول معروف نرو تند جمع نكن خداياا مواظب ني ني توي دلم باش يكي يه دونه مامان معجزه خدا ان شاءالله كه خدا براي كسايي كه منتظرن انتظارشون سبز بشه
tab مدیر استارتر عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 18035 جونش دربياد بايد كمك كنه خانواده خودشن والا توهم به جاي اين همه جنب و جوش يه خورده ريلكس باش ... تورو ب همسرم توهین نکن عزیزم.ممنون از اینکه اومدی من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍
tab مدیر استارتر عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 18035 همسرم خیلی خوبه و همه کار واسم میکنه من مشکلم با خانوادشه من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍
چغوک عضویت: 1396/11/24 تعداد پست: 3198 4 نفر .میگن دلمون واسه بچهات تنگ میشه این دفعه قبل اینکه اونا بیان شما بربن بگین بچه ها دلشون تنگ شده بود مهلت ندین اونا بیان