2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان از نوک موهات عکس گرفتی اصلا معلوم نیست نوک خود مو هست یا موخوره😕مخصوصا اینکه نور انداختی 

خودت نگاه کن ببین موی دوشاخه داری یا نه

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
الان از نوک موهات عکس گرفتی اصلا معلوم نیست نوک خود مو هست یا موخوره😕مخصوصا اینکه نور انداختی  ...

اخه بعضی قسمتها اینطوری نیست برای همین شک میکنم موخوره ست یا نه .ولی هر چی نگاه میکنم دو شاخه نیست 

بله

از اونم ميتونه باشع

من موهام خيلي بلندبود ولي موخوره داشت و همش كوتاه ميكردم ولي دوباره پيداشون ميشد اما دفعه بعد كه موخوره هامو زدم فقط از برس پلاستيكي (اون رنگى رنگيا)استفاده كردم و ديگه موخوره نميزنه موهام

اخه بعضی قسمتها اینطوری نیست برای همین شک میکنم موخوره ست یا نه .ولی هر چی نگاه میکنم دو شاخه نیست&n ...

ببین شاید یه قسمت موهات کوتاه تر باشه بقیه قسمت ها باشه اینجوری نشون داده بشه 

یقینا نمیشه گفت موخورس که

اگه دوشاخه نیس موخوره نیست 

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
ببین شاید یه قسمت موهات کوتاه تر باشه بقیه قسمت ها باشه اینجوری نشون داده بشه  یقینا نمیشه گفت ...

اره مدلش لیر هست یک قسمتی کوتاه یک قسممتی بلند اما باز م خیلی رو مخمه همش به نظرم میاد موخوره ست