2777
2789
عنوان

علائم من

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 58 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فعلا ک خارش سینه منو دیوووونه کرده.سابقه نداشته اینجور چیزی واسه من...مدام نوکشون میخاره

انشالله ک بارداری نگران نباش مال منم تشخیص پی سی او دی دادن اما دکتر گفت نگرام نشو اقدام کن اگر نشدی بیا انشالله منم بشم

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  
انشالله ک بارداری نگران نباش مال منم تشخیص پی سی او دی دادن اما دکتر گفت نگرام نشو اقدام کن اگر نشدی ...

واست دعا میکنم ب حق حضرت رقیه ب زودی زود مادر بشی...بچه ای سالم

❤ⓚⓞⓡⓓ❤
واست دعا میکنم ب حق حضرت رقیه ب زودی زود مادر بشی...بچه ای سالم

ایشالا یه سقط داشتم ک دلمو حسابی خالی کرده بچم قلب کوچولوشم میزد اما یدفعه رشدش متوقف شد خیلی دلم خونه 

من پریودام ٣٢ روزن...ولی ماه قبل مدروفم داد...و ٢٩ روزه شد...الان نمیدونم بازم ٣٢ روزه میشم یا ٢٩؟ ف ...

زیاد ب اینا توجه نکن بزار موعودت بگذره بی بی بزن

ایشالا یه سقط داشتم ک دلمو حسابی خالی کرده بچم قلب کوچولوشم میزد اما یدفعه رشدش متوقف شد خیلی دلم خو ...

من خواهرم... ۵ ماهش بود...بچش تو شکمش ابش کم شد مرد......ایشالا ب زودی حامله بشی ب حق حسین و اولاد حسین.....بشین ۴٠ روز ب نیت زیارت عاشورا بخون ...خودمم دارم میخونم

❤ⓚⓞⓡⓓ❤
من خواهرم... ۵ ماهش بود...بچش تو شکمش ابش کم شد مرد......ایشالا ب زودی حامله بشی ب حق حسین و اولاد ح ...

منم از اول ماه محرم شروع کردم ب خوندن ایشالا امام حسین ب داد دلامون برسه

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 4 ساعت پیش
2791
2779
2792